J2US: Η είσοδος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η αναφορά στην απουσία της Ραχήλ Μακρή και ο λόγος που ο Ηλίας Βρεττός έσβησε τις φωτογραφίες της πρεμιέρας (video)

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες τη θέση της Ραχήλ Μακρή στο πλευρό του Ηλία Βρεττού στο J2US έχει πάρει πλέον η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μετά το τέλος του προηγούμενο live δημιουργήθηκε σάλος με μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν η Ραχήλ Μακρή για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ κάτι που η ίδια υποστήριξε πως είναι προϊόν μοντάζ. Το θέμα όμως πήρε μεγάλες διαστάσεις ενώ μια μέρα μετά έγινε γνωστό πως η Ραχήλ Μακρή είχε και ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πόδι της και να αναγκαστεί να μείνει για κάποιο διάστημα εκτός J2US.

Τη θέση της πήρε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που όπως είπε δεν είχε καμία σχέση με το τραγούδι ωστόσο τα πήγε αρκετά καλά κερδίζοντας θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Ο Ηλίας Βρεττός με τη σειρά του θέλησε να στείλει τα περαστικά του στη Ραχήλ Μακρή και με αφορμή αυτό ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης του ζήτησε να του εξηγήσει το λόγο για τον οποίο διέγραψε τις φωτογραφίες από την πρεμιέρα του show από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Tοτε ο τραγουδιστής του εξήγησε πως το έκανε για να στηρίξει τη νέα του παρτενέρ διευκρινίζοντας όμως πως αν ξαναγίνει αλλαγή δε θα διστάσει να κάνει πάλι το ίδιο.

Read More

And More