J2US: Η ερώτηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον παίκτη που έχει τατουάζ Pacman… στα οπίσθιά του! (vids)

Το J2US έκανε πρεμιέρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βράδυ του Σαββάτου και τα 14 ζευγάρια είναι πανέτοιμα να μας χαρίσουν αξέχαστες ερμηνείες! Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του show τραγουδιού θα είναι σίγουρα η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησαν το Blinding lights του The Weeknd και ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό. 

Στη συνέχεια, βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή, η οποία είπε τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία τους. Βέβαια, η Μαρία Μπακοδήμου είχε μια περίεργη απορία για τον Αναστάσιο και το πού… έχει χτυπήσει ένα τατουάζ Pacman στο σώμα του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, χωρίς κανένα δισταγμό απάντησε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο κοσμεί τα οπίσθιά του!

Δες το βίντεο μετά το 06:00 λεπτό:

“Θα στο δείξω μετά, αν θες!” είπε ο Αναστάσιος, με την Μαρία Μπακοδήμου να απαντά “Δεν χρειάζεται!”

Ο Αναστάσιος Ράμμος είχε αποκαλύψει πρώτη φορά… το ιδιαίτερο τατουάζ του σε συνέντευξη του στο Πρωινό: “Το πρώτο τατουάζ που έκανα ήταν στα οπίσθιά μου τον Πάκμαν, στα 16 μου. Οι δικοί μου δεν το ήξεραν και το είπε ο αδερφός μου στη μάνα μου και ήρθε όταν κοιμόμουν και κατέβασε το βρακί μου και το είδε. Μικρό παιδί ήμουν, μου φώναζε”.

 

Read More

And More