J2US: Η συγκινητική στιγμή που η Έρρικα Πρεζεράκου λυγίζει στον αέρα για την 7χρονη ανιψιά της (video)

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή παρακολουθήσαμε λίγο πριν το τέλος του τρίτου live του J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε για ακόμη μια φορά πως το show τραγουδιού έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πως όλοι μας μπορούμε να συνδράμουμε για να βοηθήσουμε την μικρή Αναστασία, που μας έχει ανάγκη. Ο παρουσιαστής αναφερόταν στην 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα για την υγεία της.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η γνωστή αθλήτρια με ανάρτησή της στα social media ανέφερε πως η ανιψιά της βρίσκεται ήδη στο Τέξας, όπου έχει ξεκινήσει τη θεραπεία της. Ωστόσο, ακόμη χρειάζεται τη βοήθεια μας! Λίγο πριν ολοκληρωθεί και το απόψινό live, η Έρρικα Πρεζεράκου βγήκε στον αέρα του J2US και μίλησε για την μικρή Αναστασία, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. Μάλιστα, ευχαρίστησε και τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος δώρισε 5.000 ευρώ για τη θεραπεία της ανιψιάς της.

“Με συγκινήσατε πολύ με αυτά που λέγατε. Θέλω πολύ να σε ευχαριστήσω εσένα προσωπικά που έδωσες το ποσό των 5.000 ευρώ για την Αναστασία, το είχαμε πολύ ανάγκη. Και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που έχει στηρίξει και αγκαλιάσει την Αναστασία, σαν να είναι δικό του παιδί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που συμβαίνει, είναι μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου. Αλλά δίνουμε τη δυνατότητα στην Αναστασία να δώσει τη δική της μάχη. Ελπίζω να γίνει το θαύμα και να γυρίσει υγιής πίσω” ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου και λύγισε στον αέρα του show.

Read More

And More