J2US: Κατερίνα Καινούργιου σε Ιωάννα Τούνη: «Ασχολούνται όλοι με την κοιλίτσα σου»

Η Ιωάννα Τούνη έκανε ίσως την πιο πολυσυζητημένη της τηλεοπτική εμφάνιση στο πλατό του J2US. Στο νέο Live σόου η Ιωάννα Τούνη ερμήνευσε με τον Νικηφόρο το τραγούδι “Τατουάζ”.

Αμέσως μετά το τέλος της ερμηνείας τους, ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε ευθέως την Ιωάννα για το εάν έχει να μας ανακοινώσει ευχάριστα νέα, πιάνοντας την κοιλίτσα της, την οποία το φόρεμα που επέλεξε, τόνιζε λιγάκι παραπάνω. Την ίδια ώρα τα σχόλια στο twitter περί φημολογούμενης εγκυμοσύνης έπεφταν “βροχή”.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει συνέχεια με τις ατάκες της, αφήνοντας τα υπονοούμενά της για τον Δημήτρη Αλέξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη που είναι ζευγάρι.

«Τα social media ασχολούνται με την κοιλίτσα της Ιωάννας και εάν μέσα της έχει το… Αλεξανδράκι (εννοώντας ότι περιμένει παιδί από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου)  ή αν είναι το φόρεμα έτσι, θα μας πει η Ιωάννα γιατί στο twitter γίνεται χαμός», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και η Ιωάννα Τούνη της απάντησε: «Παιδιά όχι, δεν παίζει κάτι τέτοιο, είναι απλά λίγο μεγαλύτερο το φόρεμα και έχει κάτσει η μπανέλα. Λες οι κριτές απόψε να μου έκαναν καλά σχόλια γιατί με είδαν ως εγκυμονούσα; Να φοράω τέτοια αν είναι, να βάλω το XL την επόμενη φορά».

Read More

And More