J2US: Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξέχασε τα λόγια του και οι κριτές δεν έκρυψαν την έντονη απογοήτευσή τους (video)

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή ανέβηκαν στη σκηνή του Just the 2 of us, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, προκειμένου να ερμηνεύσουν το τραγούδι τους, ωστόσο δεν πήγαν όλα βάσει προγράμματος. Ο γνωστός hair stylist και η τραγουδίστρια κλήθηκαν να τραγουδήσουν την επιτυχία του Γιάννη Μηλιώκα “Κακοσαλέσι”, όμως έχασαν τα λόγια τους, γεγονός που δημιούργησε μια μεγάλη αμηχανία κατά τη διάρκεια του act. 

“Η αίσθηση μου είναι ότι ήσασταν δύο περαστικοί που περνάγανε απέξω και σας βάλανε μέσα. Η εμφάνιση η σημερινή προκάλεσε μια αμηχανία”, ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με το αποτέλεσμα:

“Είναι κρίμα με ένα τραγούδι που μπορούμε να γελάσουμε, να βλέπουμε έναν αμήχανο να χάνει τα λόγια του. Και ξέρεις τι; Αισθάνομαι αμήχανα και με τους άλλους. Δεν γίνεται να σου βάζω τον ίδιο βαθμό με τους άλλους. Δεν γίνεται να μην ξέρεις τα λόγια. Έλεγα ότι θα περάσουμε πολύ ωραία, αλλά άκουσα το μισό τραγούδι”.

“Ήταν βατερλό! Ήταν αμήχανο να σε βλέπουμε να μην ξέρεις τα λόγια. Να σε βλέπουμε να κάνεις παύσεις. Είναι βασανιστήριο τέτοιο τραγούδι να μην το πεις”, ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου ολοκληρώνοντας την κριτική.

Read More

And More