J2US: Πανταζής – Δημητράκου τραγούδησαν το Μασάϊ της Κοκκίνου – Η απογοήτευση των κριτών και το σχόλιο για τα κιλά του τραγουδιστή

Το βράδυ του Σαββάτου, το Just The 2 Of Us επέστρεψε για να μας ενώσει ξανά σε μια μεγάλη παρέα που διασκεδάζει μαζί, τραγουδά με την ψυχή της και μοιράζεται στιγμές! 11 ζευγάρια έχουν απομείνει… τα οποία θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή για να παραμείνουν στο show τραγουδιού.

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζωή Δημητράκου ερμήνευσαν… Έλλη Κοκκίνου και το τραγούδι “Μασάϊ”, ξεσηκώνοντας το τηλεοπτικό κοινό. Αυτή την εβδομάδα, όμως, το μουσικό ζευγάρι δεν απέσπασε και ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Οι κριτές σχολίασαν πως την προηγούμενη εβδομάδα, η γυμνάστρια ήταν υπέροχη, ενώ σήμερα ήταν η χειρότερή της εμφάνιση. Ωστόσο, όλοι συμφώνησαν ότι εν τέλει το κομμάτι ήταν αρκετά δύσκολο.

 

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή ρώτησε τον αγαπημένο τραγουδιστή αν αδυνάτισε, με τον Λευτέρη να απαντά ότι έχασε 5 κιλά! Στη συνέχεια, η Βίκυ Σταυροπούλου, με το γνωστό της χιούμορ σχολίασε πως τα πέντε κιλά που έχασε εκείνος, τα πήρε αυτή!

Read More

And More