J2US: Ποιος από τους συνεργάτες του show, είχε προβλέψει την αποχώρηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη;

Xθες είδαμε ένα πολύωρο και απολαυστικό show με τους διαγωνιζόμενους στο J2US, να δίνουν για μια ακόμη φορά τον καλύτερο εαυτό τους! Άλλοι τα πήγαν καλά, άλλοι καλύτερα και άλλοι όχι τόσο καλά!

Ωστόσο το κοινό αποφάσισε ότι ο πιο αδύναμος κρίκος, ήταν ο Γιάννης Αθητάκης και η υπέροχη δασκάλα του Ζωζώ Σαπουντζάκη, οι οποίοι χθες αποχώρησαν!

Ποιος όμως μέσα από το παιχνίδι, είχε προβλέψει την συγκεκριμένη αποχώρηση; 

Μα ο χορογράφος, χορευτής και περσινός νικητής του Show, Τάσος Ξιάρχος. O Τάσος, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε” και είπε μεταξύ άλλων,  πως το Σάββατο θα πρέπει να αποχωρήσει η… Ζωζώ Σαπουντζάκη γιατί κάθε φορά κάνει το ίδιο πράγμα.

“Η Γωγώ Τσαμπά είναι τόσο γλυκιά και καλή που δεν έχει στο μυαλό της να κάνει σκηνική παρουσία, είναι απλά πολύ καλός άνθρωπος. Κανονικά αυτή τη βδομάδα πρέπει να φύγει η Ζωζώ από το Just γιατί είναι κάθε φορά το ίδιο πράγμα. Αυτή την εβδομάδα όμως θα έχει φοβερή παρουσία από τον Αθητάκη, τον έκανα να χορέψει και παραγγώνισα λίγο τη Ζωζώ. Με κάλεσε στο καμαρίνι και μου λέει “εγώ που θα είμαι και αυτός θα χορεύει, θέλω να φαίνομαι” είχε πει ο Τάσος στην εκπομπή! Δες εδώ το βίντεο

Read More

And More