J2US: Τα γυρίσματα του τρέιλερ σε ρεμπετάδικο, τα ζευγάρια και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Για ακόμα χρονιά επιστρέψει το J2US μέσα από τη συχνότητα του Alpha και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20.00.

Το νέο τρέιλερ, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν σε ρεμπετάδικο στο κέντρο της Αθήνας, έχει… εσάνς λαϊκού πάλκου των ’60s και αυτό αποδεικνύεται από τα looks των τριών γυναικών της κριτικής επιτροπής.

Το J2US επιστρέφει με κριτές τη Δέσποινα Βανδή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, την Καίτη Γαρμπή και τον Σταμάτη Φασουλή. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τα ζευγάρια είναι πολλά, αλλά τον τελευταίο λόγο έχει η παραγωγή και ο Νίκος Κοκλώνης.

Μεταξύ αυτών ακούγονται η Μπάγια Αντωνοπούλου, η Τζοάν, ο Δημήτρης Κόκοτας, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Αλίνα Κωτσοβούλου και πολλοί άλλοι.

Στα γυρίσματα για το τρέιλερ του J2US βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής «Happy Day», με τους κριτές και τον παρουσιαστή να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε αρχικά: «Μου έλειψε η επιτροπή μου, αυτή η οικογένεια του J2US, μου λείψατε εσείς, το κανάλι. Εκπλήξεις; Δώρα; Τραγούδι, χορός; Ζευγάρια; Δεν φαντάζεστε τι ετοιμάζουμε και φέτος. Θα κάνουμε και ένα μεγάλο δώρο που θα φτάσει μέχρι τον τελικό».

Από την πλευρά της η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε:: «Είναι σαν να μην σταμάτησε ποτέ το Just, είναι εδώ για 6η χρονιά. Δεν τα γνωρίζω τα ζευγάρια.

«Πάλι με τον ίδιο ενθουσιασμό, με την ίδια αγωνία. Βέβαια μου έλειψε, ανυπομονώ να δω τους φίλους μου της κριτικής επιτροπής. Με εντυπωσιάζουν τα ζευγάρια με ωραία φωνή ειδικά όταν δεν είναι του χώρου», συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή.

Κλείνοντας ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Περνάω πάρα πολύ καλά στα γυρίσματα. Μου έλειψε», και η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε: «Σας περιμένουμε για να παρτάρουμε παρέα, κάθε Σάββατο».

Read More

And More