J2US: Το πάρτι ξεκινά – Οι συμμετέχοντες, τα backstage και ο ρόλος της Κατερίνας Στικούδη

Μεγάλη πρεμιέρα απόψε στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Το J2US ξεκινά με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη. Το λαμπερό show δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, κάθε Σάββατο στις 20:00 με τα ζευγάρια να μετρούν πλέον αντίστροφα για την πρώτη τους εμφάνιση στη σκηνή.

Και φέτος, η σύνθεση της κριτικής επιτροπής παραμένει ίδια. Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής παίρνουν και πάλι θέσεις κριτών, έτοιμοι να αξιολογήσουν με τον δικό τους τρόπο τους φετινούς συμμετέχοντες του J2US.

Ο Alpha ανακοίνωσε την έναρξη του show με ένα εντυπωσιακό τρέιλερ:

Μερικά από τα πρόσωπα που θα δούμε φέτος στο J2US…

Ελένη Δήμου, Νικηφόρος, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Φραγκολιάς, Stan, Μάρα Μεϊμαρίδη, Μαρίνος Κόσνολος, Δημοσθένης Τζουμάνης. Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ιωάννα Τούνη, Χάρης Βαρθακούρης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Σάσα Σταμάτη, Εβελίνα Νικόλιζα, Super Kiki, James Καφετζής, Ειρήνη Παπαδοπούλου.

*Η παραγωγή μάλιστα όλο αυτό το διάστημα, δεν έχει ανακοινώσει με επίσημη ενημέρωση για τα ζευγάρια του J2US κρατώντας μας έτσι σε αναμονή μέχρι την πρεμιέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit, η Κατερίνα Στικούδη θα βρίσκεται στο show σε ρόλο έκπληξη. Όχι, η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δεν θα διαγωνιστεί, όπως έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά θα αναλάβει τα παρασκήνια, δηλαδή το Green Room, συζητώντας με τους διαγωνιζόμενους του φιλανθρωπικού show.

Βέβαια όπως είναι γνωστό, η Κατερίνα Στικούδη διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περιμένοντας να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και σίγουρα κάποιο διάστημα θα απουσιάσει από το πλατό του σόου. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς στην πρεμιέρα του J2US θα απολαύσουμε και τον Βασίλη Καρρά. Ο πετυχημένος λαϊκός ερμηνευτής θα ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες του σε μια πρεμιέρα η οποία και θα τα έχει όλα για το μουσικό σόου του Alpha.

Δες βίντεο από εμφάνιση του Βασίλη Καρρά στον προηγούμενο κύκλο του J2US…

Οι συμμετέχοντες του J2US εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει εντατικές πρόβες και μάλιστα κάτω από άκρα μυστικότητα, μιας και η παραγωγή ήθελε να διαφυλάξει το “πάντρεμα” των ανθρώπων που θα βρίσκονται φέτος στο μουσικό σόου..

Μέσα από τα social media ανέβηκαν τα πρώτα στιγμιότυπα και βίντεο από τις προετοιμασίες για την έναρξη του J2US…

Ιωάννα Τούνη

Εβελίνα Νικόλιζα – Super Kiki

Θέμης Αδαμαντίδης – Σάσα Σταμάτη

James Καφετζής

 Ειρήνη Παπαδοπούλου

 

Read More

And More