J2US – Βίκυ Σταυροπούλου για Δέσποινα Βανδή: «Ήταν σε ένα μεταβατικό και περίεργο στάδιο της ζωής της»

Με αφορμή την εμφάνιση του Παντελή Τουτουντζή με την Κατερίνα Στανίση στο αποψινό Live του J2US, η Βίκυ Σταυροπούλου διηγήθηκε μια συγκινητική ιστορία για εκείνη, για την γνωριμία της με την Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή» της Δέσποινα Βανδή και αφού ολοκλήρωσαν την ερμηνεία τους, βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου συγκινημένη πήρε τον λόγο και είπε:  «Αυτό είναι ένα τραγούδι που το αγαπώ πολύ για δύο λόγους. Εκτιμώ αφάνταστα τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραϊτη. Το είχα ακούσει το τραγούδι πριν κυκλοφορήσει, ήμουν στην Μάνη με την Δέσποινα σε ένα μπαλκόνι και ήταν η πρώτη φορά που κάναμε ένα άνοιγμα με την Δέσποινα και ανακάλυψα έναν εσωτερικό κόσμο της που δεν τον γνώριζα.

Ήταν τόσο συγκινητική, γιατί ήταν σε ένα μεταβατικό και περίεργο στάδιο της ζωής της και το έχω συνδέσει με αυτό. Πάντα με συγκινεί αυτό το τραγούδι, ήταν σαν να γνώρισα τη Δέσποινα εκεί. Νιώθω ότι με τον τρόπο και την ψυχραιμία που αντιμετώπισε η Δέσποινα τη ζωή της, η ζωή την αντάμειψε».

«Προσπαθώ να αποφορτιστώ από όσα είπε η Βίκυ. Ευχαριστώ που μου το έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους. Χωρίς να το ξέρουν ήταν το soundtrack της ζωής μου. Δεν θα σταθώ άλλο στη συναισθηματική αξία που έχει αυτό το τραγούδι στη ζωή μου», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

Read More

And More