Liam Ireland: Συγκινεί η εξομολόγηση του πρωταγωνιστή της “Γης της Ελιάς” για την απώλεια του πατέρα του από καρκίνο

Ο πρωταγωνιστής της «Γη της Ελιάς» Liam Ireland παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα» και αποκάλυψε στιγμές της προσωπικής του ζωής που δεν γνωρίζαμε.

«Σπούδαζα στην Αγγλία υποκριτική και όταν ήρθε ο κορονοϊός προσπαθούσα να ξεκινήσω κάτι εκεί. Μετά την πανδημία δεν είχε νόημα να είμαι πάνω και ήρθα να δω τους γονείς μου. Τότε ήρθε ένα μήνυμα από τον Ανδρέα στο Instagram και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία. Μου έστειλε το σενάριο και μου άρεσε πάρα πολύ. Ένιωσα ότι το σύμπαν μου έδωσε κάτι πίσω» αποκάλυψε στον Βασίλη Τσατσάνη.

Στη σειρά ο ρόλος που ενσαρκώνει ο Ireland θυσιάζει τα πάντα για τον έρωτα, ο ίδιος πώς είναι στην προσωπική του ζωή; «Έχω κάνεις θυσίες για έναν έρωτα αλλά δεν έχω κατεβάσει τον εαυτό μου. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι να πάω στην Ελβετία με πολλά λουλούδια για να δω την κοπέλα μου που είχαμε να συναντηθούμε δύο μήνες».

Ο Laim Ireland εξομολογήθηκε ότι έχασε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία. «Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή από καρκίνο. Δεν τον θυμάμαι ήμουν δύο ετών. Αλλά έχω ιστορίες για τον πατέρα μου και για αυτό νιώθω ευγνώμων. Όταν μου μικρός έλεγα συνέχεια ‘γιατί δεν είναι εδώ να με προστατέψει’. Ελπίζω να με κοιτάει αυτή τη στιγμή και να χαμογελάει. Η μητέρα μου είχε δύο θηρία παιδιά να τα κοντρολάρει. Ήταν βράχο. Αγαπάω πολύ τη μητέρα μου, είμαι μαμάκιας τι να κάνω. Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο αλλά πολύ νωρίς φύγαμε για την Αγγλία. Μετά το θάνατο του πατέρα μου γυρίσαμε πάλι πίσω στην Ελλάδα. Με τη δουλειά της αναγκαστικά έχω αλλάξει 11 σχολεία και πολλά σπίτια».

 

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για το αν έχει δεχτεί σεξουαλική προσέγγιση από άτομο του ίδιου φύλου και απάντησε: «Είμαι πολύ ξεκάθαρος στο τι μου αρέσει σεξουαλικά αλλά το βρίσκω φουλ φυσιολογικό και είμαι πολύ χαλαρός σε αυτές τις καταστάσεις».

Read More

And More