Light: «Δεν είμαι κακός άνθρωπος, είμαι λίγο παραβατικός και έχω κάνει τις ατασθαλίες μου»

Το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο κάνει ο Light, ο οποίος συμμετέχει στην κινηματογραφική ταινία «The Aegean», όπως αποκάλυψε το «Πρωινό» του ANT1. 

Η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου και η κάμερα της εκπομπής, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη, συνάντησαν τον τράπερ και μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν και για την ταινία.

«Είμαι πολυεργαλείο, κάνω λίγο από τα πάντα. Δεν είναι λίγο αυστηρές όμως, όλες αυτές οι ταμπέλες; Είμαστε άνθρωποι δημιουργικοί, μας αρέσει να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα, κάποια μας ταιριάζουν, κάποια δεν μας ταιριάζουν», είπε αρχικά ο Light.

Και συνέχισε: «Δεν είμαι κακός σαν άνθρωπος, θα αφήσω τον κόσμο να με κρίνει όμως. Το ότι είμαι λίγο παραβατικός και έχω κάνει τις ατασθαλίες μου, ισχύει αλλά κακός άνθρωπος δεν πιστεύω ότι είμαι. Στην ταινία είμαι κακός χαρακτήρας, κακοποιητικός και πονηρός.  Μέχρι να πω το ναι το σκέφτηκα 15 φορές γιατί ήταν κάτι το οποίο δεν έχω κάνει ποτέ».  

Κλείνοντας ο Light παραδέχτηκε πως έχει κάνει συνεργασίες που έχει μετανιώσει λέγοντας: «Μου έχει συμβεί να μετανιώσω για κάποια συνεργασία ακόμα και αν πήρα καλά λεφτά. Το θέμα είναι να τα έχει καλά και με την ψυχούλα σου, να κοιμάσαι ήρεμος το βράδυ».

Read More

And More