Light: «Ποταμός» κατά Ανδρέα Μικρούτσικου – «Το ότι είσαι 150 ετών μούμια δεν σημαίνει ότι αξίζεις σεβασμό»

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεσπάσει μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Light και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός ράπερ χαρακτήρισε απολίθωμα ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε μια παίκτρια του Fame Story. Αυτό έφερε την έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικο που άνοιξε πυρ κατά του Light χαρακτηρίζοντάς τον “άχρηστο”, “ανίδεο” και “τίποτα”.

Εκ τότε, πολλά έχουν ακουστεί και από τις δυο πλευρές. Το πρωί της Δευτέρας 6/11 στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, της οποίας μέλος είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Light μετά το τέλος του Live του Fame Story, στις οποίες απάντησε και για τον “ηλικιακό ρατσισμό” που τον κατηγόρησαν ότι κάνει απέναντι στον παρουσιαστή.

«Έχω μεγάλη κόντρα με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Έχουμε beef… Τι είπα για την ηλικία, τα ΚΑΠΗ και τις μαγγούρες; Γιατί είναι ηλικιακός ρατσισμός; 75 χρονών δεν είναι ο άνθρωπος; Πως είναι ηλικιακός ρατσισμός; Ο ηλικιακός ρατσισμός είναι συνήθως αντίστροφος. 

Είναι συνήθως αυτοί που είναι 150 χρονών και θεωρούν ότι, επειδή είναι 150 χρονών αυτομάτως τους οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Ο σεβασμός κερδίζεται. Επειδή είσαι 150 χρονών και είσαι μούμια δε σημαίνει ότι πρέπει να σε σεβόμαστε. Τι έχεις κάνει που αξίζει τον σεβασμό μας; Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που λένε “ποιος είναι ο Light που είναι 20-30 χρονών και μιλάει;”» είπε ο Light.

Δε νομίζω ότι ο Αντρέας Μικρούτσικος που έχει ζήσει την εποχή τον παχιών αγελάδων, έχει βγάλει εκατομμύρια, έχει βγάλει ακόμα περισσότερα, μπορεί να μας κάνει το θύμα. Σίγουρα δεν είναι θύμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και οι άνθρωποι της γενιάς του. Αυτοί μας φέρανε στην κατάσταση που είμαστε. 

Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να μη θυματοποιούν τους εαυτούς τους, είναι λίγο αστείο. Μου φάνηκε τραγελαφικό ένας άνθρωπος 75 χρονών να μη μπορεί να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο και να γίνεται έξω φρενών και να με αποκαλεί με 30 ονόματα που κανένα από αυτά δεν είναι δικό μου. Επειδή τον googlαρα και είδα ότι 50 χρόνια trash εκπομπές κάνει και στα 75 του, αντί να μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με λίγη αξιοπρέπεια, είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου. Κι εγώ τα ίδια νεύρα θα είχα, τον καταλαβαίνω» πρόσθεσε ο τράπερ.

«Ως τι να μετράει η γνώμη του; Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε ο κύριος Μικρούτσικος ότι πρέπει να τον θυμηθούμε για κάποιον λόγο. Εγώ κάνω τη δουλειά που μου έχουν επιλέξει να κάνω, να κάνω κριτική στο Fame Story. Κι αυτός φαντάζομαι κάνει τη δουλειά του, κριτική σε εμένα που κάνω κριτική. Όλα καλά, δεν υπάρχει κάποιο beef. Δεν έχω χάσει κάτι για να το βρω μαζί του. Μου φάνηκε λίγο τραγικό ένας κύριος στην ηλικία του παππού μου να μη μπορεί να διατηρήσει ένα επίπεδο και να πει αυτά που ήθελε με ωραίο τρόπο.

Είναι λογικό τα σχόλιά μας να προκαλέσουν κι άλλα σχόλια… Δε θεωρώ ότι είναι κακό να υπάρχει παλιά μουσική, κι εγώ ακούω παλιά μουσική, μπορεί όχι ελληνική αλλά ακούω. Αυτό που σχολίασα είναι ότι σε ένα talent show όπως το Fame Story δε θεωρώ χρήσιμο ένα παιδί να ξέρει να τραγουδάει το “Μήλο μου κόκκινο”» κατέληξε ο Light.

Read More

And More