Love Island: Μια ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου φέρνει αναστάτωση στη βίλα – Όσα θα δούμε απόψε

Πολλές αναταραχές έφεραν στη βίλα του Love Island οι ανατροπές, όπου συνεχίζονται και σήμερα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι στις 23:15 στον ΣΚΑΪ.

Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης μπαίνουν στη σουίτα όπου ανακαλύπτουν πως δεν είναι μόνοι! Ένας νέος Πειρασμός έρχεται στο σπίτι και γνωρίζει όλους τους Islanders. Τα speed dates ξεκινούν όμως φαίνεται πως ο νέος Islander ήρθε αποφασισμένος να διεκδικήσει μία συγκεκριμένη κοπέλα.

Η Μαρία έχει δυσαρεστηθεί πολύ με τον αποχωρισμό της από τον Αργύρη και το συζητάει με τον Χρήστο. Δυσαρέσκεια φαίνεται να έχουν και τα αγόρια απέναντι στον Παναγιώτη και κάνουν δεύτερες σκέψεις για την απόφασή τους να τον κρατήσουν στη βίλα. Η Χριστίνα προσπαθεί μέσα από την κουβέντα να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του Αλέξανδρου Κ.. Σε μία στιγμή χαλάρωσης ο Αλέξανδρος Κ. παραδίδει μαθήματα… πασαρέλας σε όλους!

Το απόγευμα φέρνει και το μήνυμα για το coupling του νέου Islander. Ποιο κορίτσι θα επιλέξει και ποιος θα μείνει single; Ωστόσο ο ερχομός της Ηλιάνας φέρνει και μία επιπλέον ανακοίνωση που ανησυχεί τους Islanders…

Love Island… spread the love!

Read More

And More