Love Island: Οι πειρασμοί κάνουν την επιλογή τους και το νέο πρόσωπο θα ανατρέψει τα δεδομένα

Το νέο επεισόδιο του Love Island έρχεται απόψε στον ΣΚΑΪ με τα ζευγάρια να βρίσκονται σε… αναβρασμό μετά τις νέες προσθήκες στην βίλα.

Η Χριστίνα έχει λάβει ένα μήνυμα το οποίο φαίνεται να ταράζει αρκετά τον Αλέξανδρο Κ. που για πρώτη φορά φοβάται μήπως τη χάσει. Το μήνυμα όμως δεν είναι αυτό που φαντάζεται εκείνος.

Η Ιωάννα που μέχρι στιγμής έχει  δείξει μία συμπάθεια προς τον Γιώργο Κ. μαθαίνει για το φιλί του με την Κλαούντια και… ξενερώνει! Ένα παιχνίδι μέσα στη βίλα κλείνει τα μάτια στα αγόρια και τα γεμίζει φιλιά! Η αναλογία ανάμεσα στους Islanders δεν είναι υπέρ για τα αγόρια τα οποία βλέπουν πλέον το ενδεχόμενο της αποχώρησης ως μία πιθανότητα την ώρα που ο Αργύρης ξεκινάει τα ραντεβού με τα κορίτσια και μάλιστα εκτός βίλας!

Μετά και την ολοκλήρωση των ραντεβού φτάνει και η ώρα να επιλέξουν οι δύο νέοι πειρασμοί το ταίρι τους. Πόσο θα αλλάξει η σύνθεση των ζευγαριών και ποιοι θα μείνουν εργένηδες; 

ΑΡΓΥΡΗΣ: ΕΝΑΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΑ!

Σέρβιρε τα κορίτσια και άναψε φωτιές! Η υποδοχή του στη βίλα ήταν επεισοδιακή και μένει να δούμε αν η επιλογή του θα δώσει συνέχεια στις εντάσεις ή θα ρίξει τους τόνους ανάμεσα στους Islanders. 

Όνομα: Αργύρης Φράγκος Ηλικία: 22 ετών Επάγγελμα: Επιχειρηματίας Ζώδιο: Αιγόκερως Celebrity crush: Megan Fox 2

Γεννημένος στο Σικάγο και με ρίζες από την Ικαρία και την Αυστραλία, έρχεται με «κοσμοπολίτικο αέρα» στο Love Island. Από το 2004 μένει με τους γονείς και τα τρία του αδέλφια στη Σάμο.

Σπούδασε Business Management στην Αθήνα και πλέον εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Δηλώνει «η χαρά της ζωής» μιας και είναι συνεχώς χαρούμενος, με φουλ θετική ενέργεια και διάθεση, θέλει να γελάει και να περνάει καλά. Σε μία σχέση επιζητά την ένταση και την εναλλαγή συναισθημάτων και θέλει η σύντροφός του να τον διεκδικεί έντονα. Δεν του αρέσουν τα cool και συγκρατημένα κορίτσια. Η πιο σοβαρή του σχέση κράτησε εννέα μήνες.

Είναι ιδιαίτερα ενεργητικός στο φλερτ και δεν είναι μαθημένος στις «χυλόπιτες». Στο εγχείρημα του Love Island ο Αργύρης δεν είναι μόνος του… Συγκεκριμένα η μητέρα του είναι εκείνη που επέμενε να έρθει λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «That’s my boy, είναι για σένα αυτό». Δεν μένει παρά να δούμε αν η μανούλα θα βγει σωστή!

Read More

And More