MAD VMA 2022: Η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου τρέχει να ξεφύγει – Νέο βίντεο

MAD VMA 2022: Ο καυγάς ανάμεσα σε Snik και Light σκόρπισε πανικό στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do την στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου κατευθυνόταν προς τη σκηνή να παραλάβει το βραβείο της.

Εκείνη την στιγμή η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στην σκηνή για να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου. Κάνει έκκληση από το μικρόφωνο να σταματήσει ο άγριος καβγάς. Παρόλα αυτά, το κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do μετατρέπεται σε ρινγκ.

Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανέναν σεβασμό σε όσους είχαν παρευρεθεί στην εκδήλωση, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που πανικοβλήθηκαν και έβαλαν τα κλάματα και τις φωνές, οι τράπερς Light και Snik, που έχουν χρόνια κόντρα, έβγαλαν τον χειρότερό τους εαυτό.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου σηκώνεται από την θέση της για να παραλάβει το βραβείο. Πίσω της, χωρίς να το αντιληφθεί, περνά ο Snik που πλησιάζει τον Light και πιάνονται στα χέρια. Η Έλενα Παπαρίζου, βλέπει ξαφνικά το ξύλο και αμέσως τρέχει να απομακρυνθεί.

MAD VMA 2022: Δες παρακάτω νέα πλάνα από την κάμερα του Mega:

Read More

And More