Mad Clip: Συγκινούν οι φίλοι του αδικοχαμένου τράπερ – «Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε περισσότερο αυτό»

Αργά το βράδυ της Πέμπτης 25/11, οι εκπρόσωποι της ελληνικής τραπ σκηνής μίλησαν στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη. 

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος συνάντησε και τέσσερις κολλητούς του Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Σεπτέμβρη από τροχαίο δυστύχημα. Ο Strat, ο Mike, ο Con The G και ο dj Stephan θυμήθηκαν τον άνθρωπο που τους έκανε να γελάνε, την μεγάλη καρδιά που δεν ξέκοψε από τις πλατείες μόλις έβγαλε φράγκα, τον φίλο που τους έλεγε να μην οδηγούν όταν πίνουν.

«Δεν θα βγει άλλος σαν αυτόν», ανέφεραν για τον Mad Clip κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα τους.

«Ήταν ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν. Εργατικός φουλ, δεν ήξερα άλλον τόσο εργατικό όσο εκείνος. Δεν σταματούσε να δουλεύει ποτέ. Δεν ήθελε να βλέπει τον κόσμο να τσακώνεται μεταξύ τους, τους αγαπούσε όλους, ένωνε τη μουσική, ένωνε τον κόσμο. Εμφανίσιμος, καλή καρδιά, δεν ήταν τσογλάνι. Ακόμη και που έπιασε χρήματα, γινόταν ακόμη καλύτερος. Αδερφός, δεν θα άφηνε κανέναν να μιλήσει άσχημα για φίλο του. Δεν ξέχασε τίποτα, ερχόταν ακόμη στην πλατεία και άραζε. Δεν ήταν ο Mad Clip, ήταν πάντα ο Pete. Ήταν από τους πιο αληθινούς ανθρώπους» ανέφεραν οι συγκινημένοι οι κολλητοί του φίλοι.

 

«Μεγάλος μάγκας, αν όχι ο μεγαλύτερος που έχει περάσει. Ντόμπρος, δεν υπήρχε άνθρωπός να πει κακή κουβέντα για τον Mad Clip. Μεγάλη απώλεια. Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε περισσότερο η στούκα. Χοντρό αυτό που λέω αλλά it is what it is. Γούσταρε να πατάει το γκάζι αλλά ήταν η κακιά στιγμή» εξομολογήθηκε ο κολλητός του, Light.

 

Read More

And More