Mad Clip: Συντετριμμένη η πρώην σύντροφός του, Αρετή – Η τελευταία τους συνάντηση πριν το τροχαίο

Η είδηση για τον θάνατο του Mad Clip σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και στους θαυμαστές του οι οποίοι εξακολουθούν να τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις στα social media. 

Τραγική φιγούρα η πρώην σύντροφό του, Αρετή η οποία τον αποχαιρέτησε ντυμένη στα λευκά. Περισσότερα παρουσίασε η εκπομπή TLIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου.

“Ήταν ζευγάρι με την Αρετή για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Σε όλες του τις συνεντεύξεις δεν μπορούσε να μη μιλήσει για την Αρετή για την οποία και έλεγε πόσο την αγαπά και την εκτιμά. Ο Mad Clip είχε γράψει μάλιστα και ένα τραγούδι με το όνομά της. Στις αρχές του φετινού καλοκαιριού οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους”,  ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Δες ακόμα: Mad Clip – Ο πατέρας του αποκαλύπτει για το δυστύχημα: “Συχνά απενεργοποιούσε το σύστημα ασφαλείας”

“Λίγες ώρες πριν το θανατηφόρο τροχαίο, ο Mad Clip ήταν μαζί με την Αρετή καθώς βρέθηκαν καλεσμένοι στον γάμο φιλικού τους ζευγαριού”, ήταν η αποκάλυψη του TLIVΕ καθώς το πρώην ζευγάρι το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είχε έρθει και πάλι κοντά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

“Στην αδερφή ψυχή μου” Με αυτά τα λόγια θέλησε να αποχαιρετήσει η Αρετή τον Mad Clip με τον οποίο και έζησε μαζί τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Δες στο παρακάτω βίντεο το ρεπορτάζ του TLIVE..

 

Read More

And More