Madwalk 2020: Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision Έλενα Τσαγκρινού έκλεψε τις εντυπώσεις

Μέσα από τη συχνότητα του Mega προβλήθηκε το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, με παρουσιάστρια την εκρηκτική Βίκυ Καγιά.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, παρουσιάστηκαν μια σειρά από μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών.

Μία από αυτές τις εμφανίσεις είναι και εκείνη της Έλενας Τσαγκρινού. Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision ανέβηκε στο stage και ερμήνευσε το «Be My Lover», συνοδεύοντας το catwalk του Apostolos Mitropoulos καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στη σκηνή με τις δημιουργίες του σχεδιαστή παρέλασαν μερικά από τα πιο γνωστά trans μοντέλα ανάμεσά τους ο Jeff Montana το non-binary μοντέλο που έχει κάνει σπουδαία καριέρα στις ΗΠΑ, τα δυο trans μοντέλα Adam Khalil και  Reject που είδαμε να εντυπωσιάζουν τους κριτές στα Bootcamp του GNTM και η Ελληνίδα drag Queen και σχεδιάσρια μόδας Daglara.

Read More

And More