Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του – Απόψε η πρεμιέρα στο Mega

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση με τη νέα σειρά «Maestro». Το ερωτικό δράμα που υπογράφει ο ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος κάνει πρεμιέρα απόψε 13 Οκτωβρίου στις 22:30 στο Mega.

Μέσα από εννέα επεισόδια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Γυρισμένη στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα και με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η σειρά «Maestro» έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σεζόν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Λίγο πριν ο «Maestro» έρθει στις οθόνες μας, ας δούμε κάποιες πληροφορίες που αξίζει να γνωρίζουμε για τη νέα αυτή τηλεοπτική σειρά.

Maestro: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της σειράς

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

«Η ιστορία είναι ένας μουσικός, ο οποίος πηγαίνει σ’ ένα νησί προκειμένου να φτιάξει ένα φεστιβάλ και φυσικά μπλέκει στην μικρή κοινωνία του νησιού, μπλέκει με διάφορα πράγματα, μέχρι που μπλέκει σε κάτι πολύ ακραίο, δεν θέλω να τα καρφώσω όλα… Ερωτεύεται εννοείται, αλλά όλοι οι ήρωες μαζί μπλέκουν σε ένα φόνο», εξήγησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη για την υπόθεση της σειράς.

«Το όχημα είναι η ερωτική ιστορία με την Κλέλια (Ανδριολάτου) και μέσα από αυτό, επί της ουσίας αυτό που έκανα σ’ αυτή τη δουλειά είναι ότι έχω 8 διαφορετικά μοντέλα ανθρώπων της κοινωνίας αυτής.

Και έτσι πραγματεύομαι πολλά διαφορετικά θέματα. Φυσικά ο άξονας είναι οι ερωτικές ιστορίες, υπάρχουν ερωτικές ιστορίες, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, αλλά στη σειρά θίγουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Ενδοοικογενειακή βία, ομοφοβία, όλα αυτά που απασχολούν την κοινωνία και ότι γίνεται γύρω μας», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος.

Στη σειρά Maestro πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Πως δημιουργήθηκε η σειρά Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στο Λος Άντζελες και εκεί ακολουθούσε τη δική του καριέρα ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Όμως ποτέ δεν ξέχασε την πατρίδα του και όποτε του το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, επέστρεφε στην Ελλάδα για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του ή ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με καλούς του φίλους και συνεργάτες.

Λίγο πριν το δυναμικό comeback του στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά από αρκετό καιρό, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία της νέας του σειράς. «Ετοίμαζα την τρίτη μου ταινία, δε θα γυρνούσα στην τηλεόραση αλλά με το lockdown άλλαξαν τα πράγματα. Με έπαιρναν τηλέφωνο από Ελλάδα να κάνω κάτι τηλεοπτικό και είπα γιατί όχι. Έτσι προέκυψε το “Maestro”», αποκάλυψε ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και σεναριογράφος, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέλεξε τους Παξούς για τα γυρίσματα

«Αγαπώ πολύ τους Παξούς γιατί είναι το νησί μου. Δύο είναι τα νησιά μου, η Κρήτη και οι Παξοί. Ήθελα πάντα να κάνω γύρισμα εκεί, είχα κάνει πριν από 20 χρόνια με το “Να με προσέχεις”. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ γιατί έπρεπε να κάνω παράλληλα πάρα πολλά πράγματα. Όσον αφορά το νησί δυσκολευτήκαμε με τον καιρό.

Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί γιατί δεν θα γινόταν τίποτα απ’ αυτά που κάναμε στο νησί, αν δεν είχαμε τους ανθρώπους του νησιού. Αν δεν είχαμε το Δήμο, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τις κοινότητες, τις φιλαρμονικές του νησιού, ανθρώπους που βοήθησαν ουσιαστικά προκειμένου σαν παραγωγή να δουλέψουμε όλοι μαζί. Μείναμε δύο μήνες εκεί. Δεν ήταν εύκολο. Τους ευχαριστώ όλους πραγματικά μέσα απ’ την ψυχή μου», αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Μάλιστα τον Αύγουστο του 2021, ο ίδιος δημοσίευσε στο instagram, ένα video από τους Παξούς, δίνοντάς μας μια γεύση από τις προετοιμασίες για τα γυρίσματα της σειράς. «Το πιάνο κατέφθασε!!!..Πρόβες, μετακομίσεις, κατασκευές και προετοιμασίες σε ένα μουσικό σχολείο που παίρνει ζωή, για τις ανάγκες των γυρισμάτων μας.. Όλο το νησί και οι άνθρωποι του, ο Δήμος,και όλες οι ομάδες,και κοινότητες μας έχουν συγκινήσει με την ευγένεια και την διάθεση τους.. Όλοι μα όλοι!!..Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο πιο όμορφο νησί», έγραψε στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Maestro – Λίγο πριν την πρεμιέρα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε πρόσφατο κάλεσμα στους δημοσιογράφους μίλησε για τη νέα του τηλεοπτική δουλειά.

«Είμαι πολύ περήφανος για το έργο αυτό, γιατί θεωρώ πως καλλιτεχνικά είναι μια μοναδική στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί.

Είμαι εξαιρετικά τυχερός, γιατί χάρη στους συγκεκριμένους ηθοποιούς, η ιστορία του “Maestro” απέκτησε νόημα και ουσία. Για μένα αυτό έχει σημασία. Να μπορείς να πεις την ιστορία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή να έχει νόημα. Η φωτογραφία, η μουσική, το μοντάζ, οι κάμερες και όλοι οι συνεργάτες, έχουν όλοι δώσει τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτιάξουμε ένα έργο στην γλώσσα μας, αλλά που θα μπορεί να σταθεί και παγκόσμια», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην Συνέντευξη Τύπου για τη νέα σειρά του Mega.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς…

«Clair De Lune»

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Η συνέχεια απόψε στις 22:30 στο Mega

Read More

And More