Maestro: Όλες οι backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν στους Παξούς

Εδώ και λίγο καιρό ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και όλοι οι συντελεστές του Maestro βρίσκονται στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Το Maestro κατάφερε την περασμένη σεζόν να κλέψει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών αλλά και να μπει στην διεθνή πλατφόρμα του Netflix ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς Maestro θα είναι μοιρασμένα σε Παξούς και Αθήνα. Ωστόσο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέλεξε να ολοκληρώσουν πρώτα τα γυρίσματα στο όμορφο νησί και έπειτα να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα.

Φυσικά, δεν πρόκειται για τα γυρίσματα όλου του κύκλου καθώς όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μέχρι στιγμής έχει γράψει μόνο τα πρώτα τέσσερα επεισόδια στα οποία, όπως και στον πρώτο κύκλο θα υπάρχει ένας αφηγητής.

Σε σύνδεση με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως στα πρώτα τέσσερα επεισόδια θα δούμε να κάνει την εμφάνισή του ένας νέος χαρακτήρας που θα μείνει μέχρι το τέλος της σειράς και πρόκειται για τον άνθρωπο που έρχεται για να εξιχνιάσει το έγκλημα που είδαμε να διαπράττεται στον προηγούμενο.

Στην πορεία όμως, θα δούμε ακόμη μια προσθήκη ενός ήρωα για τον οποία δεν έχουμε καμία πληροφορία. Μέχρι στιγμής μάλιστα, τα πρόσωπα που θα ενσαρκώνουν τους δυο νέους αυτούς ρόλους, παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Στην ίδια εκπομπή, προβλήθηκε και ένα βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σειράς, με την Κλέλια Ανδριολάτου να αποκαλύπτει τη φάση στην οποία θα δούμε την ηρωίδα που ενσαρκώνει στον δεύτερο κύκλο.

«Σε αυτή τη φάση που συναντάμε την Κλέλια, στον δεύτερο κύκλο, τη βρίσκουμε σε μια διαφορετική συναισθηματική θέση. Έχει περάσει κάτι που είναι πρωτόγνωρο γι’ αυτήν, αυτό είναι ο έρωτας και η απόρριψη, και τα δυο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Είναι πλέον πιο ώριμη συναισθηματικά. Στους Παξούς, είναι σαν ένας παράδεισος. Κάθε μέρα λέω ευχαριστώ»,

Ενώ η Μαρία Καβογιάννη από τη δική της πλευρά ανέφερε, «Ένιωσα πάρα πολύ μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που αντιμετώπισαν τη σκηνή του ξυλοδαρμού μου με αυτόν τον τρόπο και που ένιωσαν αυτό που νιώσαμε κι εμείς. Ήταν μεγάλη ικανοποίηση και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μια παρέα με ξένους, μας είδε να περπατάμε με τον Χριστόφορο και άρχισαν να μας χαιρετάνε και μου λέει μια κοπέλα, “mother, mother, you are the mother”. Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει».

Όλο αυτό το διάστημα των γυρισμάτων, μέσα από τα social media ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου μας έχουν δώσει μια μικρή γεύση όσων θα δούμε αλλά και από το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More