MasterChef: Ανατροπή με την νικήτρια ομάδα – Άφωνοι οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, οι κριτές συζήτησαν με τις δυο ομάδες θέματα, που αφορούσαν στην ομαδικότητα, την επιλογή του μενού αλλά και την ικανότητα των μελών, μετά την εξωτερική ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης.

Με ένα κεκαλυμμένο “κατηγορώ”, κάποιοι έκαναν τους ανήξερους, ρίχνοντας την ευθύνη, για το μαγειρικό αποτέλεσμα, αποκλειστικά στον αρχηγό της μπλε ομάδας. Η κόκκινη ομάδα πάλι, φάνηκε να βρίσκεται σε απόλυτα ομαδικό πνεύμα και να έχει δουλέψει αρμονικά, ύστερα από τόσες δοκιμασίες, όχι μόνο μαγειρικές αλλά και σχέσεων. Ωστόσο, οι δυο ομάδες ξαφνιάστηκαν όταν οι κριτές τους ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε ισοπαλία με 151-151!

 

Για να λυθεί η ισοπαλία, οι αρχηγοί καλούνται να μονομαχήσουν σε μία δοκιμασία ή να δώσουν τη σκυτάλη σε κάποιο άλλο μέλος της ομάδας τους. Οι Ιωάννης και Τζιοβάνι, ως αρχηγοί, αποφάσισαν να διαγωνιστούν οι ίδιοι στη δοκιμασία Follow the Chef. Έτσι, θα πρέπει να ακολουθούν πιστά κάθε βήμα του Σωτήρη Κοντιζά που επέλεξε να ετοιμάσει biang biang noodles. Ο νικητής θα πάρει την ομάδα του και θα απολαύσουν ένα λαχταριστό γεύμα με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ ο χαμένος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Read More

And More