MasterChef: Εκτός γυρισμάτων ο Σωτήρης Κοντιζάς – «Είχε κάτι έκτακτο»

Νέα ομαδική δοκιμασία με νέους αρχηγούς για τις δύο ομάδες του MasterChef.

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef 6, ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο συνάντησαν τις δύο ομάδες, με τον Σωτήρη Κοντιζά να απουσιάζει από τα γυρίσματα του μαγειρικού ριάλιτι.

MasterChef – Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

«Καλώς ήρθατε στην έκτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef για φέτος  η οποία θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Είμαστε δύο, εγώ και ο Πάνος, ο Σωτήρης ζητά συγγνώμη. Στη δεύτερη φάση της δοκιμασίας θα είναι μαζί μας, είχε κάτι έκτακτο και τον περιμένουμε. Όχι κάτι ανησυχητικό», ενημέρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

MasterChef – Ομαδική δοκιμασία

Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας «επιρροές που δέχτηκε η Ελληνική κουζίνα από την Ανατολή», το MasterChef 2022 δείχνει για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη και το κοινωνικό του πρόσωπο, παίρνοντας μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για να προσφέρει θετικό αντίκτυπο στις ζωές προσφύγων, που έχουν στερηθεί τη ζεστασιά ενός ωραίου γεύματος.

Η διαφορετική αυτή Ομαδική Δοκιμασία με κοινωνικό χαρακτήρα, ενθουσιάζει και συγκινεί τους διαγωνιζόμενους, που πάνω και από τη νίκη της ομάδας τους, βάζουν την αξία της προσφοράς και της φιλοξενίας.

Read More

And More