MasterChef – Γιάννης Σδούγκας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του – Ο λόγος που τον έκανε να συγκινηθεί

Εκτός MasterChef από το βράδυ της Τρίτης 24/5 ο Γιάννος Σδούγκας, ο οποίος ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί, όμως δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star, και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, αλλά και την αποχώρησή του.

«Δεν έφυγα από το στόχο μου, ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Έχω ζήσει σε κουζίνες, έχω δουλέψει πάρα πολύ, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια και αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι», είπε αρχικά ο Γιάννης Σδούγκας.

Και πρόσθεσε: «Όποιος και αν μπήκε σε αυτό τον διαγωνισμό, για τον τελικό πάει, αυτός είναι ο στόχος όλων. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, είναι ένας μαραθώνιος. Από την ημέρα που μπαίνουμε μέχρι και εχθές, είναι πάρα πολλά πράγματα που γίνονται. Τα συναισθήματα που έχουμε εκείνη τη στιγμή είναι πάρα πολλά γιατί πρέπει να αποδείξεις στον εαυτό σου τι μπορείς να κάνεις».

Σχετικά με τον λόγο που τον έκανε να συγκινηθεί, ο Γιάννης Σδούγκας δήλωσε: «Όταν άκουγα τα καλά λόγια των κριτών με έκαναν να συγκινούμαι. Ήθελα πολύ να φτάσω στον τελικό, το πίστευα αλλά το πήγαινα μέρα με τη μέρα. Συγκινήθηκα γιατί ήξερα ότι δεν έκανα καλό πιάτο, αυτό με απογοητεύει περισσότερο. Όταν τελειώσαμε τη μαγειρική και είδα το πιάτο μου, λέω φεύγω», κατέληξε ο Γιάννης Σδούγκας.

Read More

And More