MasterChef: Η αποχώρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες – «Ήταν μια δυσκολία των ορίων μου»

Άλλη μια μαγειρική δοκιμασία στο MasterChef ολοκληρώθηκε με μια αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star. 

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου Η Βιβή και ο Μπάμπης διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους, ενώ ο  Γιάννης κατόρθωσε να κερδίσει την «τελική ευκαιρία» με αποτέλεσμα ανέβει στον εξώστη αφήνοντας κάτω τους δυο συμπαίκτες του.

Τόσο η Βιβή, όσο και ο Μπάμπης τα πήγαν περίφημα στα αποτελέσματα τους, κατά τη γνώμη των ειδικών, με αποτέλεσμα να κριθεί η αποχώρηση στις λεπτομέρειες.

Πρώτη, στη σειρά, η Βιβή κατάφερε να αποσπάσει φουλ του 7 από τους κριτές για να έρθει η σειρά του συμπαίκτη της, Μπάμπη ώστε να μάθει τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και ο εξώστης ποιος δεν θα επέστρεφε ξανά στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Στο τέλος του επεισοδίου του MasterChef, ο Μπάμπης απέσπασε μόλις δύο βαθμούς λιγότερους από την αντίπαλο του με αποτέλεσμα να βγάλει την μαύρη του ποδιά και να αποχωρήσει από τον μαγειρικό διαγωνισμό. 

«Βγάζοντας την ποδιά στεναχωρήθηκα, ήταν μια δοκιμασία των ορίων μου. Ήθελα να σταθώ στον κόσμο του γκουρμέ, αλλά τελικά δεν μπορώ να σταθώ», είπε ο Μπάμπης κατά την αποχώρησή του. 

Read More

And More