MasterChef: Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε όλες τις αλλαγές του πέμπτου κύκλου

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star Channel. Όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα ο Σωτήρης Κοντιζάς «δεν θα είναι τίποτα το ίδιο».

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου, η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου τόνισε όλες τις αλλαγές που θα δούμε στο MasterChef.

“Στις auditions δεν θα είναι ένας ένας, θα είναι τετράδες. Δεν θα έχουμε φέτος ομάδες. Θα έχουμε ομάδες στο πρώτο μέρος, αλλά όταν τα παιδιά μπουν στο σπίτι δεν θα έχουν κάποιον μέντορα, όπως στα προηγούμενα. Δεν θα κερδίσει ποτέ ο Σωτήρης Κοντιζάς! Όποιος πάρει στην audition τρία “ναι” μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef! Είναι κάτι σαν “Golden Pass”! Όποιος κατορθώσει να πάρει και τα τρία ναι από τους κριτές, δεν θα χρειαστεί να περάσουν από τη διαδικασία των bootcamps. Θα είναι σίγουρα μέσα στο MasterChef”, αποκάλυψε η παρουσιάστρια. 

 

 

Read More

And More