MasterChef: Η μεγάλη αλλαγή στην προβολή του ανατρέπει τα δεδομένα στην prime time ζώνη

Πρεμιέρα έκανε το “MasterChef” την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Το reality μαγειρικής αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του Star, αφού καθημερινά “κονταροχτυπιέται” με προγράμματα που αγγίζουν την κορυφή της τηλεθέασης.

Ωστόσο, η μάχη ανάμεσα στο “Survivor“, τις “Άγριες Μέλισσες” και το “MasterChef” αναμένεται να κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα, καθώς το MasterChef προχωρά άμεσα σε διπλασιασμό της παρουσίας του στην prime time επεκτείνοντας τη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού καθ’ όλη την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, ενώ στα αρχικά σχέδια του STAR ήταν να συνεχίσει με τρία επεισόδια την εβδομάδα το ριάλιτι μαγειρικής για το πρώτο διάστημα, ώστε να εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Από την προσεχή εβδομάδα, το MasterChef, εκτός από Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα μεταδίδεται και στην prime time της Παρασκευής, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα «χτυπήσει» με εξαπλή δόση. Ειδικότερα, θα προστεθεί επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής και το βράδυ του Σαββάτου, αυξάνοντας την παρουσία του στην prime time σε πέντε μέρες ενώ θα ενταχθεί και το MasterClass τα απογεύματα της Κυριακής.

 

Read More

And More