MasterChef: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος εξηγεί για την αποχώρησή του – «Ήθελα να βγω να ηρεμήσω»

Για την εμπειρία του στο MasterChef αλλά και την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε να προχωρήσει στο μαγειρικό ριάλιτι, μίλησε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Ο νεαρός chef μιλώντας για το MasterChef 6 και την ευκαιρία που είχε να επιστρέψει στο παιχνίδι, παραδέχτηκε πως για προσωπικούς του λόγους δεν επιθυμούσε να προχωρήσει στο ριάλιτι.

«Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν ήθελα να μπω ξανά στο σπίτι. Ήθελα να βοηθήσω τον Στέφανο. Ήθελα να περάσει ο Στέφανος. Η αλήθεια είναι ότι στεναχώρησα πολύ κόσμο που δεν μπήκα πάλι. Δεν σκέφτηκα ότι θα έμπαινα ξανά στον διαγωνισμό», είπε ο Γρηγόρης Γινανόπουλος καλεσμένος στο Breakfast@Star.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να κοροϊδέψω τους κριτές, αλλά ούτε και τα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που το σεβάστηκαν και οι κριτές. Θα έλεγα όχι και να μου έλεγαν να μπω στο σπίτι. Όταν άκουσα πως φεύγει ο Στέφανος λέω “δεν το πιστεύω”. Ήμουν πολύ δυσαρεστημένος από τον κόσμο έξω και όλο αυτό που είχε γίνει. Δε σκέφτηκα να μπω και να το γυρίσω. Μόνο για τους φίλους μου θα έμπαινα», είπε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Read More

And More