MasterChef: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάποτε είχε περισσότερες φίλες»

MasterChef 6: Ο Χριστόφορος Κατσιάνας έκανε την πρώτη του εμφάνιση μπροστά τους κριτές, μόνο που στο επίκεντρο βρέθηκε… η προσωπική ζωή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο υποψήφιος MasterChef ήρθε από την Θεσσαλονίκη διεκδικώντας μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Ο Χριστόφορος αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής του, όταν ξαφνικά μια φίλη του αποφάσισε να τον δηλώσει στις οντισιόν.

Ακολούθησε ένα απολαυστικός διάλογος ανάμεσα στον Χριστόφορο Κατσιάνα και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στον οποίο παρενέβη ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Χριστόφορος Κατσιάνας: – Έσπασα τα νεύρα σε μια φίλη μου και εκείνη αποφάσισε να ετοιμάσει την αίτησή μου και έτσι να δηλώσει τη συμμετοχή μου.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: – Ήταν φίλη ή φίλη φίλη…

X.K: Φίλες δεν έχεις chef;

Λ.Κ: Εγώ; Έχω…

Και τότε είπε όλο νόημα ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Κάποτε είχε περισσότερες», κάνοντας έτσι χιούμορ, έχοντας υπόψιν την σύντροφο του Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου με την οποία ο γνωστός chef εδώ και καιρό είναι ζευγάρι.

MasterChef 6 – Δες παρακάτω το βίντεο από την οντισιόν του Χριστόφορου Κατσιάνα αλλά και την ατάκα του Κοντιζά για τις φίλες του Κουτσόπουλου:

Δες επίσης: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η σχέση με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου – Οι κοινές εμφανίσεις τους

Read More

And More