MasterChef: «Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε έρθει στο μαγαζί με τη σύζυγό του και πλήρωσαν 84 ευρώ»

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης συμμετείχε στο πρώτο επεισόδιο του MasterChef για φέτος. Ο chef με την πολυετή εμπειρία στις κουζίνες πέρασε μπροστά από τους κριτές μιλώντας παράλληλα για την δική του ιστορία, αλλά και το μαγαζί που αναγκάστηκε να κλείσει λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης μίλησε για την μεγάλη απώλεια του πατέρα του, ο οποίος έφυγε αρκετά νωρίς από τη ζωή, ενώ στη συνέχεια πέρασε στην αποκάλυψη για τους 17 αρραβώνες…

«Πρόταση δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, αλλά έχω κάνει 17 αρραβώνες, ο Θεός με αξίωσε και μοίρασα 17 μονόπετρα, δεν τα πήρα ποτέ πίσω. Όποιος παίρνει πίσω δώρα από γυναίκες είναι εγκληματίας», είπε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef.

«Είχα έρθει στο μαγαζί σου» – Η συνάντηση με τον Σωτήρη Κοντιζά

Μπαίνοντας στην οντισιόν για το MasterChef 6 ο Δημήτρης Ταϊρίδης υπενθύμισε στον Σωτήρη Κοντιζά την ημέρα που είχε δειπνήσει με τη σύζυγό του στο μαγαζί που διατηρούσε ο διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μαγειρικής.

«Θυμάμαι είχατε κάτσει στο τραπέζι Nο2, είχατε έρθει μαζί με τη σύζυγό σας, θυμάμαι το μενού και είχατε πληρώσει 84 ευρώ», εξομολογήθηκε  ο διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Δημήτρης Ταϊρίδης – Λύγισε μιλώντας για τις δυσκολίες της ζωής του

«Από την Αμερική έχω μια κακή ανάμνηση, ήμουν σε ένα ξενοδοχείο όπου έπρεπε να πληρώνω καθημερινά για να μπορώ να κοιμάμαι, ο άνθρωπος ο οποίος ήθελε να συνεργαστούμε για κακή μου τύχη δεν πλήρωσε το ξενοδοχείο, οπότε έμεινα άστεγος για λίγο καιρό, κοιμόμουνα για μια εβδομάδα στο παγκάκι», είπε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef ενώ στη συνέχεια ξέσπασε σε δάκρυα για την απώλεια του πατέρα του.

Read More

And More