MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε την ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε στην πρεμιέρα

Το MasterChef επέστρεψε και φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς. Το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου ο μαγειρικός διαγωνισμός έκανε πρεμιέρα στο Star.

Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς συνάντησαν για πρώτη φορά τους υποψήφιους για μια θέση στο σπίτι του MasterChef.

Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν, ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο Έλληνας MasterChef 2022.

MasterChef 6 – Πρεμιέρα με εκπλήξεις

Οι τρεις κριτές αφού υπενθύμισαν στους διαγωνιζόμενους τους κανόνες για το ριάλιτι μαγειρικής, πέρασαν σε μια μεγάλη έκπληξη.

Συγκεκριμένα ο Σωτήρης Κοντιζάς τους ενημέρωσε για το golden pin το οποίο εκείνος που θα καταφέρει να το εξασφαλίσει από την οντισιόν κερδίζει απευθείας μια θέση στο σπίτι του MasterChef.

«Κρατάμε στα χέρια μας το golden pin, είναι το εισιτήριο που σας στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Έχουμε ο καθένας μας από ένα. Θα το δώσουμε σε αυτόν/ή που αξίζει και το θέλει περισσότερο», ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς στην πρεμιέρα για το ριάλιτι μαγειρικής.

 

 

Masterchef 6 – Όσα θα δούμε φέτος

Και αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος, ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef. 

Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μοναδικές συνταγές, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν στη συνολική εμπειρία του φαγητού.

Food and Beverage Manager και στο MasterChef 2022, ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Νίκος Θωμάς.

Ο έμπειρος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα είναι ο Food and Styling Chef του MasterChef 2022 και θα προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στην πρωτότυπη παρουσίαση και την αρχιτεκτονική δομή των πιάτων, ώστε οι διαγωνιζόμενοι να είναι… ετοιμοπόλεμοι στις πολλές μαγειρικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες ατομικές αλλά και ομαδικές δοκιμασίες, που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό! MasterChef 2022, ένα ακόμα ταξίδι μαγειρικής ξεκινά και ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά με την ανατροπή να κυριαρχεί και με καλεσμένους αναγνωρισμένους chef από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο.

MasterChef – Τελευταία Νέα:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η σχέση με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου – Οι κοινές εμφανίσεις τους

MasterChef: Τι κάνουν σήμερα οι νικητές των προηγούμενων κύκλων

Σελίμ – MasterChef: «Κόλλησε το ενός έτους παιδί μου κορονοϊό και έμεινε 9 ημέρες στο νοσοκομείο, ζορίστηκα πολύ»

 

 

 

 

 

Read More

And More