MasterChef – Παύλος Χάππιλος: Η στιγμή που η οικογένειά του “αγκάλιασε” τη διαφορετικότητά του

Ο Παύλος Χάππιλος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις». Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πότε οι γονείς του δέχτηκαν τη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Τους πήρε αρκετό καιρό. Νομίζω ένα κομβικό σημείο ήταν όταν εγώ έπαθα περιτονίτιδα, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα άρον άρον στο νοσοκομείο οπότε ήρθαν οι γονείς μου […]

Διάβασε επίσης: Παύλος Χάππιλος: “Ήμουν συνειδητοποιημένος από μικρή ηλικία για το ποιος είμαι” – Η εξομολόγηση για τους γονείς του

 Και ήταν η πρώτη φορά που είδαν τους φίλους μου, που οι φίλοι μου ήταν όλοι gay. Εγώ ειδικά στο πανεπιστήμιο, ήμουν αρκετά αντιδραστικός. Έβαφα τα μαλλιά μου, κυκλοφορούσα με διάφορα ρούχα. Δεν μου άρεσε που με κοιτούσαν περίεργα στον δρόμο και ήμουν ακόμα πιο loud. Ήταν όλοι οι φίλοι μου κάπως έτσι.

Και ήταν η πρώτη φορά που με είδαν με τον στενό μου κύκλο που με υπεραγαπούσα και με φρόντιζαν πάρα πολύ. Οπότε νομίζω αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβαν ότι είμαι ok και ότι έχω φίλους και άτομα που με αγαπούν”, εξομολογήθηκε ο Κύπριος, πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής. 

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More