MasterChef τελικός: Η Μαρία Μπέη «πάγωσε» τον Σωτήρη Κοντιζά με την απρόσμενη ατάκα της

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef ξεκίνησε με τους τρεις κριτές να υποδέχονται στο πλατό τους δύο φιναλίστ, Νίκο Τράκα και Μαρία Μπέη.

Η τελευταία μαγειρική δοκιμασία ήταν και η πιο απαιτητική, καθώς θα έκρινε τον μεγάλο νικητή που θα έφευγε με τις 50.000 ευρώ.

«Θα είναι η τελευταία φορά που θα μαγειρέψετε στην κουζίνα του MasterChef», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, όσο οι δύο φιναλίστ έκαναν την είσοδό τους στο πλατό.

Ωστόσο η Μαρία Μπέη απάντησε με μια απρόσμενη ατάκα: «Μην παίρνετε όρκο, μπορεί να έρθουμε και του χρόνου», ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς «πάγωσε» για μερικά δευτερόλεπτα, ενώ αντέδρασε με το ιδιαίτερο γέλιο του.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Μπέη συμμετείχε και στο παρελθόν στον μαγειρικό διαγωνισμό, όταν βρέθηκε στο MasterChef 4, εκεί όπου γνώρισε  τον μέχρι σήμερα σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο.

«Κάθε χρόνο στο MasterChef φροντίζουμε να ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά και σήμερα θα κληθείτε να πάρετε μέρος στην πιο σημαντική δοκιμασία που έχει γίνει ποτέ στον διαγωνισμό», πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της τελευταίας μαγειρικής δοκιμασίας για το MasterChef 2023.

Read More

And More