MasterChef Τελικός: Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ «ταξίδεψαν» το twitter στην Τοσκάνη

Ταξίδι στην Ιταλία για τους φιναλίστ του MasterChef, Παναγιώτη Κουμουνδούρο και Καλλιόπη Μπεζαντέ

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef 6, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν τους δύο φιναλίστ στην Τοσκάνη της Ιταλίας

Πρώτη στάση το γραφικό χωριό Panzano και η “Antica Macelleria Cecchini”, όπου η Καλλιόπη Μπεζαντέ  και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είχαν τη χαρά να γνωρίσουν τον παγκοσμίου φήμης κρεοπώλη Dario Cecchini αλλά και να ξεκινήσουν «μερακλήδικα» το γευστικό ταξίδι στην Τοσκάνη.

Ακολούθησε η πρώτη διαγωνιστική δοκιμασία αυτού του ταξιδιού. Οι δυο φιναλίστ  βρέθηκαν στον ιστορικό χώρο του Αββαείου του Pasignano, όπου λειτουργεί ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ιταλία, η “Osteria di Pasignano”.

Το ζητούμενο αυτής της δοκιμασίας ήταν ένα menu τριών σταδίων με προϊόντα που παράγονται στην περιοχή γύρω από το Μοναστήρι.

MasterChef στο Twitter

Το ταξίδι του Παναγιώτη Κουμουνδούρου και της Καλλιόπης Μπεζαντέ χάρισε απολαυστικές ατάκες στους χρήστες του twitter, οι οποίοι για άλλη μια φορά έσπευσαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις στο νέο επεισόδιο του MasterChef.

Στο επίκεντρο πάντα και οι τρεις κριτές οι οποίοι αυτή τη φορά ξεχώρισαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές στην Ιταλία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More