MasterChef: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη μπορντό μπριγιάδα – «Αυτό είναι φθονερό»

Κάποια ενδοοικογενειακά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η μπορντό μπριγιάδα του MasterChef.

Το βράδυ της Πέμπτης 21/3 στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκαν απέναντι από τους τρεις κριτές, προκειμένου να μάθουν τα αποτελέσματα της τελευταίας δοκιμασίας. Ωστόσο, νωρίτερα ο Γιάννης, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής είχε φροντίσει να αμφισβητήσει τις επιλογές του Μάριου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή την οπτική του Μάριου, ότι δηλαδή εμείς θα πάρουμε πράγματα και προϊόντα για να προβάλλουμε την Κύπρο, την ακούω. Το να πάρω όμως εγώ κάτι για να δυσκολέψω τους άλλους… αυτό, φίλε, είναι φθονερό! Αυτό είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα».

«Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Εγώ δεν είμαι τέτοιος παίκτης! Εγώ είμαι παίκτης ωραίος. Να δείξουμε δηλαδή κάτι όμορφο και να γουστάρουμε» πρόσθεσε.

«Τα δοκίμασα όλα! Δεν υπήρχε κάτι να δοκιμάσω παραπάνω. Τις παρασκευές του (σ.σ. Μάριου) τις δοκίμασα όλες. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει. Μπορεί να θέλει την αρχηγία, ρε φίλε. Μπορεί να την θέλει. Δεν ξέρω αν την αξίζει, μπορεί όμως να την θέλει» υπογράμμισε, λίγο νωρίτερα, ο 34χρονος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας του MasterChef για τον Κύπριο συμπαίκτη του.

Read More

And More