Ανατροπή με την κάρτα ασυλίας!

MasterChef: Χαμός στη ψηφοφορία – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Χαμός επικράτησε στην αποψινή ψηφοφορία του MasterChef. Η μπλε ομάδα έχασε στην ομαδική δοκιμασία και αναγκάστηκε να ψηφίσει τους συμπαίκτες τους, ώστε να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο σπίτι.

Άτοπες κατηγορίες και ψήφοι σε λάθος καρφιά έκαναν την Μαρία Λαζαρίδη να κλάψει και άλλους να φωνάξουν για την αδικία, που συμβαίνει. Οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαρία – παρά το γεγονός ότι έφερε πόντο στην ομάδα της – ο Παναγιώτης αλλά και ο Στέφανος.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, μάλιστα, εκνευρίστηκε με τις κινήσεις της ομάδας του, όχι επειδή ψηφίστηκε ο ίδιος αλλά η Μαρία: «Σας ζήτησα να με ψηφίσετε γιατί εγώ σας έφερα εδώ σήμερα για να καταλάβω με τι κριτήρια ψηφίζετε. Ψηφίσατε μία κοπέλα που έφερε έναν πόντο στην ομάδα, δεν έχει σημασία πως τον έφερε. Η Κόκκινη ομάδα βρήκε τον δρόμο της, εσείς με αυτό που κάνατε δεν πρόκειται να γίνεται ομάδα. Έχετε μια κοπέλα την οποία πρέπει να την προστατεύσετε κι εσείς της βάζετε την θηλιά στον λαιμό. Ντροπή σας.»

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef περίμεναν με ανυπομονησία να δουν αν θα χρησιμοποιηθεί η κάρτα ασυλίας… Η Μαρίνα κατέβηκε από τα σκαλιά και έδωσε την ασυλία στην Μαρία, καθώς θεώρησε άδικο ότι την ψήφισαν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Η Βίλλυ πήρε τη θέση της και θα αναγκαστεί να μαγειρέψει για να παραμείνει στο παιχνίδι μαζί με τον Στέφανο και τον Παναγιώτη.

Read More

And More