Site icon TLIFE

MasterChef: Ζαλίζει το ποσό που προσφέρει ο Ατζούν στους Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο για να πάνε ΣΚΑΪ!

Στο Έλα Χαμογέλα” η Ναταλία Ανδρικοπούλου, αποκάλυψε την πρόταση – μαμούθ του Τούρκου παραγωγού στους 3 κορυφαίους MasterChef!

Ο Ατζουν Ιλιτζαλί  λοιπόν, διεκδικεί τους 3 κριτές του MasteChef, Σωτήρη  Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για ένα δικό του πρότζεκτ μαγειρικής για τον ΣΚΑΪ και τους προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Η εκπομπή στο Star πάει καλά και εμπορικά και στα νούμερα οπότε σήμανε συναγερμός και θα επανέλθει με αντιπρόταση έτσι ώστε να παραμείνουν. Το θέμα είναι ότι η πρόταση είναι και για τους 3 οι οποίοι πρέπει να αποφασίσουν μαζί το τι θα πράξουν! Πάντως μέχρι στιγμής το πετυχημένο τρίο σκέφτεται να παραμείνει στο κανάλι του…

Να πούμε ότι οι 3 σεφ δεν έμειναν αδιάφοροι στην πρόταση του Ατζούν, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας στη   Real life, η πρόταση – μαμούθ της AcunMedya αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασίας συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο όπως προαναφέραμε. Στο πλαίσιο της ίδιας πρότασης, ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος στη γείτονα χώρα έχει τα δικαιώματα του MasterChef, έδωσε εγγυήσεις ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι και ότι θα τηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρντ παραγωγής.

 

© 2024 tlife.gr