Masterchef – Famagusta – Maestro: Οι μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές και όσα θα δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν

Με το Survivor έκανε ποδαρικό ο ΣΚΑΪ στο 2024. Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε για 7η σεζόν με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Μαχητές και Διάσημοι καθημερινά μπαίνουν στον στίβο μάχη διεκδικώντας την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ για πρώτη φορά φέτος, ο παίκτης που αποχωρεί προκύπτει από μονομαχία αποχώρησης και όχι από τηλεφωνική ψηφοφορία.

MasterChef 2024

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου το MasterChef  το οποίο επιστρέφει στο πρόγραμμα του Star με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά οι οποίοι εντυπωσίασαν μέσα από το τρέιλερ και την «συνάντησή» τους με τον Καίσαρα. 

Η πρώτη αλλαγή δηλαδή στο νέο, επικό MasterChef 2024 είναι οι μεγάλες μονομαχίες, όπου ένας παίκτης θα παίρνει ποδιά για την επόμενη φάση και θα περνάει απευθείας στο σπίτι του MasterChef 2024 και ο δεύτερος παίκτης θα αποχωρεί! 

Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή είναι πως θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€!

Ειδικά έπαθλα θα δίνονται κατά τη διάρκεια του MasterChef 2024. Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα… καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, περισσότερα από 30.000€ στους νικητές! Συνολικά πάνω από 160.000€ μόνο σε έπαθλα! Υποψήφιοι μάγειρες, από κάθε όμορφη γωνιά της Ελλάδας, θα βρεθούν στο MasterChef 2024 για την απόλυτη μαγειρική αναμέτρηση!

Maestro 

Η πετυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη η οποία έφτασε μέχρι το Netflix επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο ο οποίος αναμένεται να καθηλώσει. Άγνωστη ωστόσο παραμένει η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Maestro  – Η μεγάλη ανατροπή

Όσα δηλώνουν οι πρωταγωνιστές για τον δεύτερο κύκλο: «Ο δεύτερος κύκλος περιλαμβάνει μία… ανατροπάρα που θα τα αλλάξει όλα. Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. Δε θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο, θα μείνω εχέμυθος. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον ηρώα που υποδύομαι, τον δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό ο δεύτερος κύκλος του ‘Maestro’ να αποτελείται από δύο μέρη», ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά μου, δεν έχω στερηθεί πράγματα. Τώρα πάω στο μοντάζ της σειράς, με περιμένουν. Δουλεύω περίπου δέκα με δώδεκα ώρες τη μέρα. Τώρα είμαστε στον δεύτερο κύκλο, στο Netflix λογικά θα τον δούμε ή πριν ή μετά το Πάσχα. Θα ανακοινωθεί σύντομα», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Η Κλέλια, στον δεύτερο κύκλο, τη βρίσκουμε σε μια διαφορετική συναισθηματική θέση. Έχει περάσει κάτι που είναι πρωτόγνωρο γι’ αυτήν, αυτό είναι ο έρωτας και η απόρριψη, και τα δυο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Είναι πλέον πιο ώριμη συναισθηματικά. Στους Παξούς, είναι σαν ένας παράδεισος. Κάθε μέρα λέω ευχαριστώ», ανέφερε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Famagusta

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα στο Mega το Famagusta η νέα σειρά που υπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Η ιστορία

Ένα νέο ζευγάρι βιώνει τον ξεριζωμό από την πατρική γη, αφήνοντας πίσω του, την ημέρα της εισβολής στην Αμμόχωστο το καλοκαίρι του 1974, το τριών μηνών βρέφος του. Τα χρόνια περνούν και οι ελπίδες να εντοπίσουν τον πρωτότοκο γιο τους εξανεμίζονται.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως το αγνοούμενο βρέφος θα επιβιώσει του εφιάλτη και θα γίνει ένας πενηντάχρονος άντρας που η μοίρα θα τον οδηγήσει και πάλι στην Κύπρο. 

O 50χρονος Μάικλ, μεγαλωμένος στο Λονδίνο από Ελληνοκύπριους γονείς, επιστρέφει στο νησί για να καταγράψει τις συγκλονιστικές μαρτυρίες Κυπρίων που έζησαν την τουρκική εισβολή, σε ένα ντοκιμαντέρ. Η έρευνά του θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη μαρτυρία της Χριστίνας Σέκερη και η αλήθεια θα βγει στο φως.

Καλά κρυμμένα μυστικά που ακολουθούν μια οικογένεια που συνδέεται τόσο βαθιά με τα μαρτυρικά γεγονότα της Κύπρου, αποκαλύπτονται σε 24 επεισόδια. Σε μια σειρά γεμάτη μνήμες, μικρές και μεγάλες τραγωδίες, σχέσεις που δοκιμάζονται, ανθρώπους που συντρίβονται και ανθρώπους που επιβιώνουν.

Σκαραβαίος και Mother έρχονται στον Alpha

Δύο νέες σειρές θα κάνουν σύντομα πρεμιέρα στον Alpha με πετυχημένους πρωταγωνιστές.

Σκαραβαίος: Mια αστυνομική σειρά μυστηρίου με αυτοτελείς ιστορίες και κεντρικό ήρωα τον ντετέκτιβ Μάριο Αλεξίου που καλείται να λύσει υποθέσεις ενώ παράλληλα θα παρακολουθούμε την προσωπική του ιστορία. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Γιάννης Τσορτρέκης.

Mother: Η ιστορία της σειράς θα έχει να κάνει με μία υπόθεση παιδικής κακοποίησης. Ένα παιδί κακοποιείται από την οικογένειά του, η δασκάλα του το αντιλαμβάνεται και αναλαμβάνει να το προστατεύσει και να το βοηθήσει, να γίνει αυτή η πραγματική του μητέρα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Μαρία Κίτσου.

Η επιστροφή του Dragons’ Den στον ANT1

Μετά την προβολή του 1ου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το Dragons’ Den Greece επιστρέφει για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στον 2ο κύκλο του Dragons’ Den Greece 6 κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές θα αποτελούν την ομάδα των Dragons: Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Demetrios Mallios, ο Τάσος Οικονόμου, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες, και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

 

Read More

And More