Masterchef – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η σπάνια αναφορά στον γιο του Κίμωνα – «Θα ξυπνήσεις το παιδί»

Στο δεύτερο σκέλος της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef οι παίκτες των δυο ομάδων συνάντησαν, εκ νέου, τους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής και σε αντίθεση με το πρώτο σκέλος της δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρισκόταν κανονικά στη θέση του.

Μάλιστα, μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε πιο χαλαρό ύφος και να αστειευτούν. Σε μια από αυτές τις συζητήσεις, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως στις τελευταίες δοκιμασίες φτιάχνει ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ένα επιπλέον πιάτο για τον γιο του, τον μικρό Κίμωνα.

«Να πω ένα ευχαριστώ στον Αλέξανδρο που στις τελευταίες τρεις ομαδικές δοκιμασίες βάζει και ένα μικρό κατσαρολάκι και βράζει λαχανικά για τον Κίμωνα. Τα μπλεντάρει και μου τα στέλνει» εκμυστηρεύτηκε, με τρυφερότητα, ο σεφ και κριτής του MasterChef με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει πως «και ο Ηλίας το ‘κανε».

«Σεφ πού να το βάλω το φαγητό;» ρώτησε, στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τον κριτή του MasterChef να αποκρίνεται με χιούμορ ως εξής. «Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου».

Read More

And More