Matthew Perry – Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τη συνάντησή τους: «Δεν θα μπορούσα να το υποψιαστώ ποτέ»

Ο Matthew Perry «έσπασε» πρώτος τον κρίκο των κολλητών από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», φεύγοντας από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις ουσίες.

Σε κάθε του δημόσια εμφάνιση – συνέντευξη, ο Matthew Perry φρόντιζε να μην απογοητεύει ποτέ τους θαυμαστές του, όπως ανέφερε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μιλώντας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ήταν ένας ταλαντούχος άνθρωπος ο οποίος το είχε αποδείξει και μετά τη «Τα Φιλαράκια». Τον είχα συναντήσει πριν 20 χρόνια και… σε μια συνέντευξη όταν έπαιζε με την Salma Hayek, ήταν ένας γλυκύτατος – συμπαθέστατος άνθρωπος. Καταλάβαινες ίσως γιατί οι τηλεοπτικοί ηθοποιοί δεν χρειαζόντουσαν να παίξουν τον ρόλο, κάπως φέρνανε το πιο προσωπικό τους κομμάτι και ευχάριστο μέσα στη σειρά και στον χαρακτήρα που υποδύονταν», ανέφερε αρχικά για τον Matthew Perry.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θυμάται για τη συνάντησή τους: «Δεν θα μπορούσα να το υποψιαστώ ποτέ (για τον εθισμό του) Ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος, φαινόταν πολύ υγιής, βέβαια μέσα σε λίγα λεπτά δεν μπορείς να καταλάβει τι συμβαίνει σε έναν άνθρωπο», ανέφερε στο Mega για την συνάντησή του με τον Matthew Perry. 

Read More

And More