Mente Fuerte: «Με εκνευρίζει όλο αυτό με την Μαρία Σολωμού – Τα έχουμε πει τόσες φορές»

Ο Mente Fuerte βρέθηκε στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 όπου και μίλησε τόσο για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο όσο και για τη… σχέση του με την Μαρία Σολωμού.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη η ίδια στάθηκε αφορμή για την γνωριμία του τράπερ με την γνωστή ηθοποιό.

«Είμαι το γούρι σου και η κατάρα σου γιατί εγώ σε γνώρισα με την καλύτερή σου φίλη, την Μαρία Σολωμού», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Και ο Mente Fuerte απάντησε: «Εσύ φταις για όλα. Είμαστε φίλοι αυτό το διάστημα», ξεκαθάρισε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την Μαρία Σολωμού.

«Με εκνευρίζει όλο αυτό. Τα έχουμε πει τόσες φορές. Αν ακούγαμε τι λέει ο καθένας, θα καθόμασταν όλοι σπίτι μας», σχολίασε για γνωστός τράπερ τονίζοντας πως οι σχέσεις του με την ηθοποιό είναι φιλικές. 

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Mente Fuerte αποκάλυψε πως βρισκόταν σε συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί ως κριτής στο Fame Story.

«Παλιακά είναι τα κόμπλεξ που έχουμε οι καλλιτέχνες. Άμα δεν ξέρεις την ιστορία της μουσικής, δεν υπάρχει και συνέχεια. Παίρνεις έμπνευση από την παλιά μουσική. Δεν υπάρχει παρθενογένεση πουθενά. Κι εγώ διαφώνησα με τον Light ξεκάθαρα. Είχαμε κάνει κάτι κουβέντες να είμαι κριτής στο Fame Story αλλά δεν προχώρησε. Θα μου άρεσε. Είμαι διαφορετικός χαρακτήρας από τον Light», ανέφερε ο Mente Fuerte.

Read More

And More