Mike: Η μάχη με τον καρκίνο και ο ρόλος της κοπέλας του Έλενας Τσαγκρινού στην περιπέτειά του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Mike. Ο γνωστός τραγουδιστής που πριν λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του αφού διαγνώστηκε με καρκίνο τον οποίο για τέσσερις μήνες πολεμούσε αθόρυβα.

“Ψυχολογικά είμαι πάντα καλά. Αυτό είναι το συστατικό για να είσαι καλά στη ζωή σου” ανέφερε αρχικά ο Mike και συνέχισε μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του, “Τώρα είμαι καλά. Η περιπέτειά μου ξεκίνησε το Μαϊό. Είχα μια ενόχληση στο πόδι μου και αρχικά θεώρησα ότι είναι κάποιο τράβηγμα γιατί ασχολούμαι με τη γυμναστική. Πέρασαν μερικές εβδομάδες και ο πόνος ήταν πιο έντονος. Έβγαλα καρκίνο στον όρχι. Έβγαλα ένα εξόγκωμα αρχικά όμως θεώρησα ότι δε θα είναι κάτι σοβαρό. Πήγα στο γιατρό που με καθησύχασε ότι μάλλον είναι κάποια κοίλη… Ο υπέρηχος έδειξε ότι πρέπει να το κοιτάξω. Πήρε το γιατρό, μου είπε να πάω από εκεί και με έστειλε σε έναν ουρολόγο. Πήγα στον ουρολόγο με τον πατέρα μου. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω καρκίνο στον όρχι. Μου ήρθε κεραμίδα αλλά δεν το πίστευα κιόλας…. Μας εξήγησε ο γιατρός τι έχω. Ξεκίνησε μια διαδικασία επώδυνη. Έκανα το χειρουργείο για να βγάλουμε τον ένα διαφορετικά θα γινόταν σίγουρα μετάσταση… “

“Δεν ήθελα να το περάσω μαζί με κανέναν. Ούτε την κοπέλα μου, ούτε τους γονείς μου… Προσπαθούσα να μην το περνάω σε κανέναν όλο αυτό, ξέσπαγα όταν έκανα μπάνιο. Είμαι βαφτισμένος και Νεκτάριος. Ο Άγιος Νεκτάριος είναι προστάτης της υγείας, κάτω από το σπίτι μου υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, τυχαία πάνω από το κρεβάτι μου στην τελευταία μου χημειοθεραπεία υπήρχε η εικόνα του. Είναι κάποια σημάδια. Έχω πολύ πίστη, πήγαινα και προσευχόμουν, δε μπορώ να εξηγήσω αυτό που ένιωθα σε αυτές τις προσευχές… Μπήκα για χειρουργείο, δεν είχα ξανακάνει και φοβήθηκα πολύ. Ρώτησα το γιατρό αν μπορώ να κάνω τις δραστηριότητές μου… Πέντε εβδομάδες δυσκολευόμουν και να ξαπλώσω, με βοήθαγε η κοπέλα μου να σηκωθώ. Η Έλενα ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό, περισσότερο δε θα μπορούσε να είναι δίπλα μου. Δεν ήταν σίγουρο ότι θα κάνω χημειοθεραπείες, περιμέναμε τη βιοψία. Ο καρκίνος όμως που είχα είχε δυο μορφές επιθετικές και έπρεπε να κάνουμε χημειοθεραπεία”.

Στη συνέχεια ο Mike ανέφερε όλη την επίπονη διαδικασία των χημειοθεραπειών λέγοντας μάλιστα πως δεν είχε επαφή με κανέναν ακόμα και η κοπέλα του Έλενα Τσαγκρινού είχε φύγει από το σπίτι και ακόμη και όταν τον επισκεπτόταν καθόταν στο σαλόνι καθώς δεν γινόταν να έχουν κάποια επαφή λόγω των θεραπειών του.

“Σήμερα έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, το μόνο που λείπει είναι το μαλλί που θα ξαναβγεί. Περιμένω απλά τα αποτελέσματα της αξονικής αλλά ο γιατρός μου λέει ότι έχουμε τελειώσει. Ήρθα εδώ όχι για να με λυπηθούν αλλά για να πω στον κόσμο ότι δεν υπάρχει τίποτα που δε μπορούμε να το νικήσουμε. Όλα είναι στη δύναμη του μυαλού” ανέφερε για την κατάσταση της υγείας του σήμερα.

“Τα γυρίσματα του clip έγιναν όταν ήμουν χειρουργημένος… Η Έλενα σε όλη αυτή την ιστορία μου στάθηκε σπαθί. Η ιστορία αυτή μας έφερε πιο κοντά. Εκεί καταλαβαίνεις ποιοί είναι δίπλα σου, ξεχώρισα ανθρώπους. Υπήρξαν άνθρωποι που περίμενα να είναι εκεί και δεν ήταν και άλλοι που ούτε είχα φανταστεί να είναι εκεί… Τους αγαπάω όλους απλά πλέον βάζω τους ανθρώπους σε θέσεις” είπε ο Mike.

Ετικέτες

Read More

And More