My Style Rocks: Άγριος καβγάς ανάμεσα στην Χριστιάνα και τη Σέμελη – «Έχουμε τρελές εδώ μέσα»

Ένας καβγάς άνευ προηγουμένου εξελίχθηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ανάμεσα στην Χριστιάνα και τη Σεμέλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα ξεκίνησε την πασαρέλα της βρέθηκε στο πλευρό της Κατερίνα Καραβατού, όπου και παρουσίασε το look της με βάση το layering που τους είχε ζητηθεί από την κριτική επιτροπή.

Μια από τις χαμηλότερες βαθμολογίες έδωσε η Σεμέλη, με την παρουσιάστρια να της ζητάς να αιτιολογήσει την βαθμολογία της.

Επειδή θέλω να είμαι αντικειμενική γενικά, εκτός ότι δημιουργείς τεράστια ανισορροπία με τις οποίες που βάζεις, οι οποίες είναι αψυχολόγητες, καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ. Κάνεις αναίτιες κριτικές, δεν ξέρεις να κρίνεις, έχει ελλιπής γνώσεις, δεν έχεις κριτήρια. Δεν μπορώ άλλο να παίζω το θέατρο του παραλόγου. Δεν θα μου λες να ηρεμήσω, δεν έχει το δικαίωμα να μου λες να ηρεμήσω. Έρχεσαι εδώ με εικόνες και δεν ξέρω που ήταν τόσο καιρό όλα αυτά. Εγώ προσπαθώ πάρα πολύ εδώ πέρα το κατάλαβες; δεν θα μου μιλάς έτσι, να μάθεις να σέβεσαι και που σου μιλάω ακόμα πολύ είναι», είπε η Σεμέλη εμφανώς ταραγμένη. 

«Κρίνω με τα κριτήρια μου. Ηρέμησε λίγο, πως μιλάτε έτσι μερικές μερικές, αν είναι δυνατόν. Δεν έχεις το δικαίωμα να μου φωνάζεις. Έρχεσαι από το πουθενά και μου λες ότι δημιουργώ ανισορροπία. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα μου μιλάς. Έχουμε τρελές εδώ μέσα», απάντησε η Χριστιάνα. 

Read More

And More