My Style Rocks – Αρετή Λις: Η νίκη στο reality μόδας, η κόντρα με την Τζένη και τα μελλοντικά της όνειρα! (video)

Η Αρετή Λις αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks! Η Αρετή κατάφερε με το ανατρεπτικό της στυλ να νικήσει το reality μόδας αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ. Η μελαχρινή fashionista είχε κερδίσει αρκετές φορές στο show και το σίγουρο ήταν ότι της άξιζει να αναδειχθεί νικήτρια στον τελικό. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Αρετή παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It.

“Είχα μείνει παγωτό. Η καρδιά μου είχε βγει έξω από το σώμα μου και πηγαινοερχόταν στο πλατό. Είναι ένα παιχνίδι και είναι όλα ανατροπή. Από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται. Είχα την εντύπωση ότι μπορεί να βγει ο Μηνάς. Απλά έλεγα ότι αξίζω να είμαι νικήτρια. Το έλεγα μέσα μου, έκανα 8 μήνες προσπάθεια. Πιστεύω στον εαυτό μου αλλά θέλει καθημερινή προσπάθεια για να είσαι καλός. Με βοήθησε πολύ η μαμά μου, όσο ήμουν στο παιχνίδι” τόνισε η Αρετή Λις για τη νίκη της.

Διάβασε επίσης: Αρετή Λις: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks; Δες τις πιο stylish εμφανίσεις της (pics,vids)

Για την κόντρα της με την Τζένη Γεωργιάδη: “Λόγω πίεσης την χαρακτήρισα διπρόσωπη, τώρα είμαστε ΟΚ”.

 

“Το όνειρο μου είναι να ασχοληθώ με τα ρούχα και με τη μόδα. Τώρα κάνω κάτι projects με τη μετεπώληση κάποιων δικών μου ρούχων. Μια γυναίκα μπορεί να κάνει καλό styling και χωρίς ακριβά ρούχα. Είναι και θέμα προσωπικότητας το style” αποκάλυψε, επίσης, η Αρετή Λις.

Read More

And More