My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια στο reality μόδας!

Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το στέμμα του My Style Rocks βρήκε επιτέλους τον κάτοχό του! Το μεσημέρι της Κυριακής παρακολουθήσαμε λαμπερές εμφανίσεις και ιδιαίτερα concepts σε ένα φαντασμαγορικό show. Η Αρετή Λις, η Έρη Λώλη, η Κάτια Φουρτούνη, ο Μηνάς Αηδόνης, ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Τζένη Γεωργιάδου προσπάθησαν για τελευταία φορά, να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές ως “Queens & Kings”.

Οι έξι φιναλίστ κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική! Η ανακοίνωση του νικητή έγινε σε live μετάδοση από την Κατερίνα Στικούδη, ενώ οι δύο φιναλίστ ήταν η Αρετή Λις και ο Μηνάς Αηδόνης.

Μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks 4 αναδείχθηκε η Αρετή Λις, η οποία κέρδισε το έπαθλο των 30.000 ευρώ! Η Αρετή ήταν η μόνη παίκτρια που έφτασε στον μεγάλο τελικό από την προηγούμενη σεζόν και κατάφερε να νικήσει το παιχνίδι μόδας!

Ποια είναι η Αρετή Λις

Η Αρετή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία, ωστόσο δεν ασχολήθηκε ποτέ, καθώς την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα. Έχει δουλέψει ως σερβιτόρα σε οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε να εργάζεται στη χώρα μας, αλλά και στη Γερμανία, πάνω στον τομέα της μόδας, κυρίως διακοσμώντας βιτρίνες καταστημάτων.

Έχει εργαστεί σε μπουτίκ στη Μύκονο στον τομέα των πωλήσεων και στο visual merchandise. Έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις ως μοντέλο σε περιοδικά για γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Πλέον, έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας. Δήλωσε συμμετοχή στο MSR για να δείξει σε όλους το ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο στυλ που πιστεύει ότι έχει.

Read More

And More