My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το σημερινό Gala (video)

Στο σημερινό Gala του My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν για ακόμη μια φορά να εντυπωσιάσουν με τις στυλιστικές επιλογές τους και να δείξουν πως μπορούν να ξεχωρίσουν με την πασαρέλα τους πάνω στο «Κόκκινο Χαλί». 

Όλα τα κορίτσια προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και οι τρεις κριτές Στέλιος Κουδουνάρης, Λάκης Γαβαλάς και Έλενα Χριστοπούλου αφού είδαν με προσοχή όλες τις εμφανίσεις κλήθηκαν να αξιολογήσουν το αποτέλεσμα που τους παρουσίασαν. 

Εκείνη που κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις της τόσο σήμερα όσο και μέσα σε όλη την εβδομάδα είναι η Τζένη Γεωργιάδου που κέρδισε και το έπαθλο των 2500 χιλιάδων ευρώ.

Από την άλλη πλευρά τα κορίτσια που δεν τα πήγαν και τόσο καλά και συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες είναι η Χριστίνα, η Δώρα και η Αφροδίτη. Η πρώτη τελικά σώθηκε χάρη στην προτίμηση της κριτικής επιτροπής και πλέον έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα στην Δώρα και την Αφροδίτη. Οι τρεις κριτές μάλιστα ανέφεραν ότι αυτήν την εβδομάδα πήραν πιο εύκολα την απόφαση αλλά τελικά διχάστηκαν. Η ψήφος του Λάκη Γαβαλά καθόρισε το αποτέλεσμα κι η κοπέλα που αποχώρησε είναι η Δώρα Πρωτοπαπά.

Read More

And More