My Style Rocks: Αυτός είναι ο πρώτος άνδρας που “εισβάλλει” στο reality μόδας – Είναι κολλητός της Ιωάννας Τούνη

Γεμάτο εκπλήξεις είναι ο φετινός κύκλος του My Style Rocks! Δύο μήνες μετά την πρεμιέρα του reality μόδας, η παραγωγή του My Style Rocks αποφάσισε να εντάξει ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και άνδρες. Έτσι, την αρχή θα κάνει σήμερα ο Μηνάς Αηδόνης, ο κολλητός φίλος της Ιωάννας Τούνη και της Στέλλας Πάσαρη

Ο Μηνάς Αηδόνης είναι fashion blogger. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και σπουδάζει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αγαπάει πολύ τη μόδα και το styling. Ασχολείται με το modeling και τις δημόσιες σχέσεις σε διάφορα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Φέτος, αποφάσισε να πάρει το πτυχίο του στη μόδα σπουδάζοντας fashion design και styling.

Του αρέσει να κάνει συνεχώς διαφορετικούς συνδυασμούς και να πειραματίζεται με πολλά και διαφορετικά στιλ. Στον ελεύθερο χρόνο του γυμνάζεται αρκετά. Προσέχει την εμφάνισή του. Οι αγαπημένες του παίκτρια από το My Style Rocks  είναι φυσικά οι κολλητές του, η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσαρη.

Στο πλατό του My Style Rocks δεν έρχεται για πρώτη φορά. Ίσως να τον θυμάστε ως συνοδός στα Gala της Ιωάννας Τούνη και της Στέλλας Πάσαρη. Αυτή τη φορά, όμως, έρχεται να πάρει θέση ως παίκτης και να δείξει πως η μόδα και το styling δεν είναι μόνο για γυναίκες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο πρώτος άντρας που μπαίνει στο My Style Rocks και θέλω να δηλώσω σε όλα τα κορίτσια πως δεν φοβάμαι τίποτα και καμιά. Έχω σκοπό να περπατάω στη πασαρέλα του My Style Rocks για πολύ καιρό. Θέλω πολύ να φτάσω στο τελικό και να διεκδικήσω τη νίκη γιατί το αξίζω. Κορίτσια, φέτος το My Style Rocks  είναι ανδρική υπόθεση”.

Read More

And More