My Style Rocks: Δήλωσε ότι θα αποχωρίσει από το reality μόδας και τους αιφνιδίασε όλους! (video)

Τεταμένες είναι οι σχέσεις των διαγωνιζόμενων στο My Style Rocks τόσο μεταξύ τους όσο και με την κριτική επιτροπή! Στο αποψινό επεισόδιο, η Τζένη Γεωργιάδου έκανε μια ιδιαίτερη εμφάνιση, ωστόσο δεν δέχτηκε καλή βαθμολογία από τους παίκτες και διόλου θετικά σχόλια από τους κριτές. Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης δήλωσε ότι είναι κρίμα, λίγο πριν τον τελικό να κάνει τέτοιες εμφανίσεις αλλά και να υπάρχουν διαφωνίες με τις υπόλοιπες.

“Πιστεύω ότι, ό,τι είχα να πω το είπα. Δεν θα απολογηθώ. Ξέρω ποια είμαι” απάντησε η Τζένη στον σχεδιαστή μόδας. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς. 

“Σας ευχαριστώ πολύ. Όμως έχω πάρει μια απόφαση. Να αφήσω το παιχνίδι… Δεν έχει να κάνει με εσάς. Δεν έχει να κάνει κάτι με τα παιδιά. Έχω πάρει την απόφασή μου. Πρέπει να αφήνουμε κάτι όταν πρέπει” δήλωσε η Τζένη βουρκωμένη. Οι κριτές και η Κατερίνα Στικούδη, όμως, δεν την άφησαν να αποχωρήσει.

Η Κατερίνα Στικούδη δεν έκρυψε την αντίθεση της με αυτή την απόφαση της διαγωνιζόμενης του My Style Rocks. «Αυτό είναι κάτι που μας μειώνει πάρα πολύ και δεν πιστεύω ότι το άκουσα ποτέ ούτε ότι είσαι ένας τέτοιος χαρακτήρας» τόνισε, με τη σειρά της, η Έλενα Χριστοπούλου.

Read More

And More