My Style Rocks: Έξαλλος ο Δημήτρης Σκουλός με την Emilia – «Δεν έχεις τρόπους, δεν θέλω να σε ακούσω»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος φάνηκε να είναι ο Δημήτρης Σκουλός στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks με την συμπεριφορά της  Emilia για την συμπεριφορά της όταν την κρίνουν για τα look της.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Emilia Vodos ετοιμάστηκε για να πάει σε κοκτέιλ πάρτι με την CEO του Elite, ωστόσο, τα ρούχα που επέλεξε φάνηκε πως δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή για τους κριτές.

Ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος πήρε πρώτο τον λόγο, είπε: «Άκου να σου πω, όταν μιλάω εγώ δεν θέλω να πετάγεσαι και να σχολιάζεις, δεν σου δίνω καν τον λόγο. Δεν θέλω να σε ακούσω καθόλου. Το να κοιτάς αλλού όταν σου μιλάει κάποιος, μπορεί να περνάνε κάπου αλλού. Αυτό το πράγμα εμένα δεν μου αρέσει καθόλου, το θεωρώ αγένεια και να ξέρεις η κομψότητα δεν έχει σχέση με την αρχοντιά και ένας άνθρωπος που είναι κομψός πρέπει να είναι αρχοντικός και στην συμπεριφορά του. Είσαι είρων, δεν ξέρω με ποιον, αλλά δεν είναι ωραία η συμπεριφορά σου. Όταν πετάγεσαι συνεχώς σημαίνει ότι δεν έχεις καλούς τρόπους», είπε εκνευρισμένος ο Δημήτρης Σκουλός με την διαγωνιζόμενη να απαντά: «Δεν έχω, ναι» 

Read More

And More