My Style Rocks: Ένα Gala εμπνευσμένο από Kardashian, Meghan Markle και Lady Gaga – Backstage φωτογραφίες

Τρεις προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει μεταξύ άλλων για το στυλ τους, τρεις γυναίκες fashion icons είναι το θέμα του σημερινού Gala στο My Style Rocks.

Η Kim Kardashian, η Meghan Markle και η Lady Gaga γίνονται σημεία αναφοράς και έμπνευση για τις 9 διαγωνιζόμενες οι οποίες θα πρέπει να ετοιμάσουν looks που θα μπορούσαν υποθετικά να παρουσιάσουν οι τρεις διασημότητες σε κάποια από τις εμφανίσεις τους.

 H Ρέινα Βενέτη, ως νικήτρια του προηγούμενου κύκλου εμφανίσεων, χώρισε τις εννέα διαγωνιζόμενες σε τρεις τριάδες. Η κάθε τριάδα θα πρέπει να αντλήσει την έμπνευσή της από τη ζωή, και τις στιλιστικές επιρροές της προσωπικότητας που της έχει ανατεθεί. Σύμφωνα λοιπόν με την ανάθεση που έχει κάνει η Ρέινα Βενέτη την Kim Kardashian θα πρέπει να μελετήσει η ίδια, η Νικόλ Δεσποτοπούλου και η Μάιρα Καμαριώτη.

Η Βασιλική Λιγνού, η Σελένη Φωτιάδη και η Αιμιλία Σαββάτη θα πρέπει να δημιουργήσουν looks εμπνευσμένα από την Μέγκαν Μαρκλ. Με βάση το στυλ της Lady Gaga θα πρέπει να κινηθούν οι: Χριστιάννα Κατσιέρη, Emilia Voodos, Όλγα Κοτλιδά. Η Κατερίνα Καραβάτου μας υποδέχεται σε αυτό το διαφορετικό Gala και μένει έκπληκτη όταν βλέπει μία διαγωνιζόμενη συνοδεύεται από τη μητέρα της που να υποδυθεί την… Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς!

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι έτοιμοι να δουν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις κατά 2 πόσο όμως οι διαγωνιζόμενες έχουν μελετήσει τις προσωπικότητες που τους ανατέθηκαν; Μία μόνο fashionista θα αναδειχθεί νικήτρια του κύκλου ενώ οι τρεις με τη χαμηλότερη βαθμολογία βρίσκονται κοντά στην έξοδο από το My Style Rocks.

Για ποια ολοκληρώνεται σήμερα το ταξίδι; MY STYLΕ ROCKS! Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.00

Δες παρακάτω backstage φωτογραφίες από το Gala του My Style Rocks:

Read More

And More